Treballada victòria del Depimés CB Igualada

DEPIMÉS CB IGUALADA A 69 - CB VALLS 62

Dilluns, 31 març 2014. 11:15. Redacció AnoiaDiari.
Victòria treballada del Depimés CB Igualada davant un CB Valls que en la primera volta i a casa seva, va passar per sobre de les igualadines. El passat dissabte però el partit va ser completament diferent, i les de l'Anoia van controlar el partit des del principi per sumar una victòria més després de tres jornades seguides amb resultats negatius.

Un moment del partit. Foto: J. Ribera Alern

El partit va començar amb un alt ritme ofensiu, amb el marcador 11 a 9 en el minut 4 de partit i ja amb un triple local i tres visitants. En el tram final de quart, les igualadines van començar a marcar la primera distància en el marcador, 16 a 21 al final dels deu minuts.

El segon període va ser molt semblant al primer: les vallenques més encertades en el tir exterior però les locals trobaven bones situacions en atac per anotar després de bones jugades. A la mitja part, i després d'un parcial de 23 a 17, s'hi arribava amb un bon avantatge local: 44-33.

En el tercer període l'encert va disminuir en els dos equips. Això va afavorir les visitants que van aprofitar per acostar-se en el marcador amb un parcial de 2 a 9 primer i un altre de 0 a 11 entre el tercer i quart període, que deixava el partit empatat a 53 a falta de 7 minuts per disputar-se.

Llavors un parcial de 10 a 2 (amb dos triples igualadins) va deixar el partit molt ben encarat per les del CBI (65-55 a falta de 3 minuts). Les locals van jugar bé aquests minuts finals i la victòria es va quedar, per fi, a Les Comes.

La següent jornada del Depimés CB Igualada A torna a ser a Les Comes, dissabte 5 d'abril a 3/4 de 6 de la tarda i davant el SESE.

Parcials: 21-16, 23-17 (44-33), 9-13 (53-46), 16-16 (69-62).

Àrbitres: F.Nuñez i D.Artes

Van jugar pel CBI: A.C.Martínez (8), N.Minguet (10), L.Icart (2), X.Freixas (6), P.Català (12) -cinc inicial- C.Carner (6), V.Júlvez (6), A.Acevedo (3), È.Vives (14), M.Ribera (2).