Victòria d’Albert Ferrer de UECANOIA-X-Avi a Bausen

L'anoienc va guanyar la Cursa de muntanya del Bosc de Carlac, a la població aranesa

Dimecres, 17 agost 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
El passat dissabte dia 13 d’agost, es va disputar la segona edició de la Cursa de muntanya del Bosc de Carlac a la petita població aranesa de Bausen, gairebé frontera amb França, i una de les últimes poblacions de la Vall d’Aran, un any més acollia als corredors per a gaudir d’un magnífic recorregut de muntanya d’aproximadament uns 10 quilòmetres, però amb 1.200 metres de desnivell acumulat, sense ser un terreny molt tècnic però dur pel fort desnivell acumulat en tan poca distància. Afortunadament, la pluja va fer una breu pausa en el transcurs de la cursa, arrencant amb un bon xàfec un cop finalitzada.

Albert Ferrer

Pel que fa a la cursa, Albert Ferrer sortia com a clar favorit, marcant des d’un bon principi el ritme de la competició, i arribant a la línia d’arribada en primera posició, amb un temps de 55 minuts. En segona posició arribava en Lluís Barbé i, en tercera, el corredor aranès Jordi Gavaldà. Un altre membre de la Secció de Curses de Muntanya del Club Excursionista UECANOIA, en David Gubern, també hi va participar, arribant en 37a posició de la general.

Respecte a la classificació femenina, aquesta va ser dominada per la Dolors López, corredora també aranesa i guanyant amb un temps de 1h i 6 minuts. La segona classificada va ser Larraiz Artxia, mentre que la tercera posició va ser per l’atleta Lídia Iglesias.

El proper objectiu dels corredors de UECANOIA serà un altre cop a la Vall d’Aran per a participar a la Corsa des 15 pòbles, cursa molt recomanable per la varietat de proves, pels indrets per on transcorre i per l’experiència dels corredors en aquesta cursa d’altres anys.