El CFI venç a Les Comes

CF IGUALADA 2 - CF REUS DEPORTIU 1

Dimarts, 16 agost 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
El CFI va enfrontar-se divendres passat al CF Reus Deportiu a Les Comes. L'Igualada va aconseguir guanyar per 2 a1, en aquest quart partit de pretemporada. El primer gol el va fer el jugador de l'equip contrari, Xavi Marquès, de falta directa, al minut 43. Així, durant gairebé tot el primer quart, els de Reus van anar per davant de l'equip blau.

Jugada d'Enric Paredes

Afortunadament, el jugador igualadí Fran Arévalo va empatar el partit, al minut 56, i just quan l'encontre estava a punt d’acabar-se, al minut 88, els igualadins van sentenciar el partit amb un 2 a 1.