Victòria de l'equip sènior femení de bàsquet

C.B. Igualada A 68 - 55 C.B. Valls-Lafarge

Dimarts, 16 febrer 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Últim partit de la primera fase de Copa Catalunya, on després dels resultats que s’havien donat en aquesta jornada amb la victòria del Joventut les Corts i la derrota de l’Olesa “B”, les jugadores del C.B.Igualada sabien que només els servia la victòria contra el líder del grup per optar a classificar-se en el grup dels millors, on un triple empat entre aquests tres equips de deixava fora al Joventut les Corts.

Ja de bon principi va quedar clar que les igualadines estaven molt posades dins el partit sabent de la importància que tenia aquest partit, una gran sortida, 14-4 en els 5 primers minuts dona els primers avantatges en el marcador i es manté fins al final del primer quart, 22-14. En el segon període el Valls reacciona i ajusta en el marcador, 27-22 a mitjans de quart, però només és un miratge i les igualadines arriben a la mitja part amb 40-27.

Una impressionant sortida en el 3er període amb un parcial de 9-2 posa la màxima diferència en el marcador, 49-29. Tot i que les visitants tornen a col·locar-se a 10 punts 51-41, un altre parcial de 9-0 en els dos últims minuts posa el 60-41 al final del tercer quart. En l’últim quart les locals van saber administrar perfectament l’avantatge en el marcador i es van endur la victòria per 68-55.

Van jugar pel C.B.Igualada : L. Icart (5), R. Marin (10), N. Minguet (16), E. Bueno (21), E. Vives (7) – cinc inicial – C. Bargalló, V. Júlvez (7), A. Mor (2), M. Amatllé, X. Freixas .

JÚNIOR FEMENÍ PREFERENT

GRUPO CONSULTORIA CBF SARRIÀ 71

C.B. IGUALADA 'A' 43

Van jugar: C.Carner (12), I.Lorente (2), M.Quintana, C.González (7), V.Torras (9), A.Solà E. (4), C.Tarrida, G. Masramon, A.Solà S., P.Jorba (9)

Derrota contundent davant el Sarrià, el millor equip de la categoria. El partit va tenir poca història ja que des de bon inici, les barcelonines van imposar el seu ritme de joc (primer parcial 18 a 6). En la segona meitat, va continuar la mateixa dinàmica, les igualadines jugaven amb por i amb feblesa, fet que aprofitava el Sarrià per anar incrementant les diferències fins al 42 a 15 al descans. A la represa, les igualadines van començar a desplegar tot el bàsquet que porten a dins i van plantar cara al Sarrià. La defensa igualadina era molt bona i l'atac molt encertat. Gràcies a això, s'aconseguia guanyar el parcial, 13 a 20 ( 55 a 35). En el darrer període, es va incrementar una mica la diferència fins al 71 a 43.

18-8, 24-9, 13-20, 16-8

MARCET.P, ESCUDERO.V

JÚNIOR FEMENÍ NIVELL A

C.B. IGUALADA 'B’ 36

S.E.K.-BCN 44

Van jugar pel C.B.Igualada : M. Freixas (5), A. Aracil (2), M. Fullana (9), N. Reverte (14), M. Mensa (4), I. Monclús (2), L. Farreras , S. Pujol

Mal partit el que han disputat aquest cap de setmana les júniors “B”, ja que en cap moment van estar ficades dins el partit i tot i això van tenir opcions a la victòria fins els darrers minuts. Al principi de partit ja va quedar clar que aquest seria un partit amb molt baixa anotació. Moltes errades per part dels dos equips porten a un resultat de 4-5 al final del primer quart. Les coses no milloren en el segon quart i les visitants marxen a la mitja part amb 12-20 favorable. És en el tercer quart quan les igualadines mostren la millor cara i fins i tot es posen per davant en el marcador al acabar el quart 26-25. Però un altre últim període per oblidar on s’encaixa un parcial de 10-19 fa que les visitants s’enduguin la victòria per 36-44.

CADET FEMENÍ

C.B IGUALADA "A"111

A.E.MINGUELLA-CITRÖEN BADALONA 43

Les cadets "A" del C.B.I van guanyar amb contundència el passat dissabte a Les Comes contra l'equip badaloní del A.E. Minguella. Les igualadines van marcar el ritme del partit des del primer minut i van aconseguir mantenir la intensitat durant tot el partit. Tot i la diferència en el marcador, les locals no van relaxar-se i d'aquí la diferència tan gran en quant a resultat. Per part del C.B.I van jugar: Vidal (3), Fuertes (20), Miramunt (4), Solé (16), Salanova (3), E. Compte (22), Sellarés (12), Creus (4), C. Compte (10), Torras (4) i Carmona (3).

INFANTIL FEMENÍ

CBF SARRIÀ’97 75

CB IGUALADA 24

PREINFANTIL FEMENÍ

SAFA CLAROR “A” 33

CB IGUALADA 72

Les igualadines van fer una bona primera part, i així el resultat al descans era de 14 a 44. A la segona meitat les visitants van cometre molts errors defensius, van perdre moltes pilotes i no van jugar amb intel•ligència. Tot i així, van augmentar una mica més la diferència al marcador davant un equip que no va complicar gens les coses a les nostres. Dissabte rebran l'UE Mataró a Les Comes. Van jugar: Gemma Rigol, Cristina Martínez, Aina Jorba, Judit Codina, Maria Masegosa, Marta Calleja, Clara Mas, Neus Torrens i Mar Ribera.