La victòria de les noies del CBI les col·loca líders en solitari

CLUB BASQUET IGUALADA 67 - CRAVIC REUS DEPORTIU 63

Dilluns, 1 novembre 2010. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
Les jugadores del primer equip del CBI van jugar un gran partit a les comes en un enfrontament entre els dos equips capdavanters del grup 1 de la Copa Catalunya Femenina.El primer període va finalitzar amb un 12- 9 per les locals a causa de les moltes imprecisions de cara a cistella per part dels dos equips. L'inici del segon quart va ser espès en atac per part de les locals i va proporcionar un parcial de 12-0 a favor de l’equip visitant. Un minut demanat per l’entrenador local va trencar la dinàmica de les del Baix Camp, aquest punt d’inflexió va permetre a les noies del CBI arribar al descans amb un avantatge de 2 punts.

A la represa, el joc va continuar de manera vibrant amb un estira i arronsa constant que tanmateix va suposar que les d’Igualada arribessin al minut 30 de joc amb 4 punts d’avantatge.

El darrer i últim quart va ser d’infart. Un Reus Deportiu molt encertat de cara a cistella, especialment des de la línia de 3 punts ja que n’havia convertit 5 de seguits, va permetre a les visitants situar-se al capdavant del marcador amb 8 punts de diferència a manca de 2 minuts per finalitzar el partit.

Una defensa pressionant a tota pista, i un ritme de partit frenètic va portar l’equip local a posar-se per davant entrat ja el minut 10.

Les noies de les Comes van estar en un estat de concentració excepcional a les acaballes del partit. Amb un percentatge de 10 d’11 tirs lliures, van acabar guanyant de 4 punts de diferència.

Aquesta victòria les col·loca com a líders en solitari. al capdavant del Grup 1 de la Copa Catalunya.