Victòria sota la pluja

CF IGUALADA 4 – CF SOSES FEMENÍ 1

Diumenge, 20 febrer 2011. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
La pluja que queia dissabte a Les Comes va deslluir un partit en que les igualadines, molt justes d'efectius, van dominar sense cap mena de dubte un Soses que no va crear gaire perill. Des del començament del partit va quedar clar que qui portaria la iniciativa tot el partit serien les noies de Santi Ramos.

A la Foto, l'Elena i la Yaiza, autores del tercer i quart gol, sota una intensa pluja

Només en els primers 5 minuts el Soses va ser capaç de pressionar les igualadines que de seguida es van avançar i no els van permetre d'arribar a la porteria de la Noelia que va haver de jugar amb un fort grip. La pluja feia imprecises les passades, però després d'una jugada d'atac, la Sara pressiona la portera perquè no pugui treure la pilota amb eficiència, la portera rebutja malament i l'Araceli que venia pel mig marca a plaer el primer gol al minut 20 de la primera part.

El domini continuava i el segon havia d'arribar. Unes mans dins l'àrea quan faltaven 5 minuts per al descans, van ser el penal que va transformar la Sara en el 2-0.

A la segona part, el panorama va canviar i les igualadines, malgrat continuar el domini territorial, no jugaven igual de bé. Fruit de la imprecisió, el gol encaixat en una contra al 25 de la segona. A partir d'aquest moment, els canvis de posicions que havia introduït l'equip tècnic van començar a donar resultat i l'equip va tirar endavant.

El Soses es defensava amb contundència i el gol costava d'arribar.

En un dels molts córners que va servir l'Igualada (només 1 el Soses), vàrem poder veure el gol més bonic de la tarda. L'Araceli serveix llarg a l'àrea i la Yaiza, amb un fort cop de cap, aconsegueix el tercer de la tarda. Era quasi l'hora i es donava per bo el resultat, però faltava la “cirereta”. En l'enèsima jugada d'atac, internada de l'Araceli que veu l'Elena a la frontal, li passa i amb un xut arran de pal es tancava el marcador amb el 4-1 definitiu.

Proper partit

Dissabte a les 4 de la tarda l'Igualada s'enfronta a La Planada, equip situat a la novena posició, que no li posarà les coses fàcils a l'Igualada en un dels pocs camps de terra que encara queden.

CF Igualada: Noelia Garcia (portera), Yaiza Moratilla, Carla Navarro, Maria Sayavera (Alba Martos 46'), Mireia Toldrà (defensa), Elena Alert, Araceli Barroso, Carola Monrabà (centre del camp), Sara Bergadà, Janet Mendoza (Maria Sayavera 60'), Marina Salanova (davanteres). Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.

CF Soses Femení: Goretti Ruiz, Alba Mª Palau, Marta Modol, Mertixell Florensa, Clara R. Plaza, Cristina Polo, Sílvia Ginés, Esther Pau, Andrea Bieto, Cristina Perea, Adriana Carmona. Suplents: Rosaura Baqué, Ester Pérez, Carolina Muller. Entrenador: Francesc Barneo.

Àrbitre: Jesús A. Rey López. Va ensenyar targeta groga a la jugadora Alba Mª Palau (85)