Victòria trepidant de les noies del CF Igualada

CF Igualada, 5 - CF Pardinyes, 2

Dilluns, 29 octubre 2012. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
L'Igualada femení va jugar dissabte a la tarda un partit contra el Pardinyes que, malgrat el resultat ampli, va ser trepidant i va fer patir l'afició d'allò més.

L'Elena impedint la bona recepció de la rival

El Pardinyes és sempre un equip complicat, enutjós, amb el que mai és fàcil guanyar, fins i tot quan la superioritat del rival sigui clara sobre el paper. En aquesta ocasió els dos equips arribaven a l'encontre igualats a punts, per fer més difícil encara la confrontació.

L'Igualada va estar seriós i ordenat, més treballador que brillant per desactivar unes jugadores que amb molta força i molta qualitat poden desequilibrar el partit. La tàctica emprada pels tècnics, va resultar 100% efectiva, ja que les jugadores clau de les lleidatanes van estar sempre desactivades, permetent a l'Igualada portar la iniciativa del partit.

Unes mans clares dins l'àrea van provocar el penal que transformaria l'Araceli en el primer gol de l'Igualada al 22 de la primera. Les blaves van tenir ocasions d'avançar-se en diverses jugades fins que la Marina ho va aconseguir en rebre una passada de la Núria enmig de tres defensores. Llàstima que només dos minuts després les visitants escurcessin distàncies en una jugada desafortunada de l'Igualada.

Si la primera part va ésser interessant, la segona va ser d'infart. L'Igualada va sortir molt centrat i dominant el joc. Una recuperació en defensa de l'Araceli als 5 minuts de la represa, la puja la Judit per la banda que li passa a la Núria perquè faci la darrera passada a la Marina pel centre i aconsegueixi així el tercer de l'Igualada.

El Pardinyes amb el marcador en contra és tant o més perillós que amb un resultat més favorable; tot i així el domini era local amb contraatacs de les visitants amb més o menys perill. En un d'aquests contraatacs va arribar el segon gol visitant.

A la mitja hora de joc, van entrar dues noies de refresc de l'equip Juvenil-Cadet: l'Esther i la debutant Stefany. L'aire nou va anar bé a l'Igualada i la Stefany, arribar i moldre, va marcar el quart de la tarda a la sortida d'un córner.

El partit es va embrutar en el quart d'hora que faltava, perquè les groc-i-negres ho volien intentar tot per treure algun punt de Les Comes. La tranquil·litat va arribar amb el cinquè de l'Igualada, obra de la Marina a cinc minuts del final.

CF IGUALADA: Noelia García (portera), Janet Mendoza (Esther Soler 67'), Yaiza Moratilla, Carla Navarro , Míriam Solies (defensa), Elena Alert (Judit 85'), Araceli Barroso, Jèssica Pablos (centre del camp), Núria Miquel, Judit Pablos (Stefany Ferrer 67'), Marina Salanova (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.

CF PARDINYES: Verònica Moreno, Anna Fillat, Marta Cuadras, Astrid Cabezas, Alba Suárez, Irene Macías, Rosi Sabaté, Gemma Barberà, Rebeca Peinado, Laura Ferran, Ainoa Muñoz. Suplents: Teresa García, Marina Cardiel, Alexandra Taberner. Entrenador: Gonzalo Muñoz.

ÀRBITRE: Javier López Indiano Assistents: Guillem Mensa Moncunill, Tarek El Khamal

GOLS: 1-0 Araceli (22'), 2-0 Marina (35'), 2-1 Irene (37'), 3-1 Marina (50'), 3-2 Rosi ( 64'), 4-2 Stefany (68'), 5-2 Marina (85')

INCIDÈNCIES: Targetes grogues Ainoa (20'), Marta (22'), Elena (58'), Santi (60'), Àstrid (18'); vermelles Núria (81'), Alba (87')