2 victòries i una derrota pels equips del Vòlei Igualada

El sènior masculí s'imposa amb un 0-3

Dilluns, 1 desembre 2008. 14:44. Redacció AnoiaDiari.
Dissabte passat, l’equip sènior masculí de l’ÒSCAR PASTISSER va jugar el partit corresponent a la 10ª jornada de Primera Catalana. Els igualadins jugaven com a visitants contra el Sant Just i van fer el millor partit dels jugats en aquesta temporada culminant-lo amb un contundent 0-3. Amb aquesta victòria, els igualadins abandonen la plaça de cuer i encaren l’auge cap a la mitja taula, el seu objectiu.

CV SANT JUST 0 – 3 ÒSCAR PASTISSER IGUALADA VC

El partit va començar amb un error de l’entrenador en equivocar-se a l’hora de fer la alineació, on dos jugadors varen haver de permutar les seves funcions. Tot i axí, l’equip no va perdre força i amb una concentració extra van saber negligir l’error. L’equip va jugar de forma correcte, sense complicar-se, sense bloquejar-se, i donant la millor sortida possible a l’hora de seleccionar les jugades. Per tant, cal destacar la tasca dels col•locadors-universals en la selecció de la jugada. Un altre dels aspectes a destacar va ser el bloqueig, la primera defensa, on els igualadins van saber guanyar-los la partida. El segon set va ser el més regular per l’ordre que va haver en la pista. El tercer set els igualadins van cometre algunes errades no forçades i van començar perdent el set. Mica en mica, van anar corregint els errors i es va anar reduint les distàncies en el marcador. Finalment, els rivals no van saber aturar l’auge dels igualadins i aquests van aconseguir rematar el set. Cal destacar els bons finals de set que van dur a terme els igualadins, aconseguint arribar al punt 25 amb una diferència de més de 3 o 4 punts.

PINTURES PLANELL IGUALADA VÒLEI CLUB, 2 – C.V.B. BARÇA “90”, 3

Dissabte passat el sènior femení del Pintures Planell Igualada Vòlei Club s’enfrontaven a Les Comes contra el C. V. Barça “90” en l’últim partit de la primera fase. Tot i perdre per un ajustat 2-3, les igualadines van fer un bon paper davant d’un Barça que necessitava guanyar per assegurar-se la primera posició.

El partit va començar amb clara superioritat del Barça. Les noies del Barça tenien uns sacs i uns atacs molt forts i, tot i que les igualdines aconseguien recepcionar molts d’aquests atacs la recepció no permetia construir jugades i havien de passar pilotes fàcils que el Barça aprofitava per fer punts. El primer set se’l va endur el Barça per 16 a 25.

Al segon set les coses van canviar. El Barça que ja havia començat el partit amb aires de superioritat desprès del primer set encara s’ho van creure més. L’Igualada sabia que encara no estava decidit i aquesta mentalitat va fer que s’avancessin al marcador només començar el set i aconseguissin un avantatge de 7 punts. Això va donar molta confiança a les igualadines, que tot i veure com el Barça igualava el marcador al punt 22, van aconseguir endur-se el set per un ajustat 26 a 24.

Al tercer set les igualadines van continuar amb el bon joc del set anterior. Estaven molt ben posicionades a la pista i això feia que el Barça no trobés forats per fer punts. La concentració i les ganes de les igualadines van ser més forts que els atacs de les rivals i això va fer que l’Igualada guanyés aquest set per 25 a 22.

Al quart set l’Igualada va tindre molts problemes en recepció. El Barça va fer molt punts de sacs a causa de la mala recepció de les locals. Tot i que a final de set les igualadines van aconseguir solucionar els problemes i acabar bé el set, la distància al marcador ja era insalvable i van acabar perdent per 9 a 25.

El cinquè i últim set les coses es van tornar a igualar. El Barça va sortir a per totes conscients que eren elles les que s’estaven jugant molt. L’Igualada també va sortir molt concentrat veient que tenien possibilitats d’endur-se el partit. El set va començar molt igualat, fins al punt 8 el marcador marcava màxima igualtat. Però a partir d’aleshores les igualadines van tornar a cometre algunes errades en recepció que van acabar de donar els punts necessaris al Barça per endur-se el set per 10 a 15 i guanyar el partit per un ajustat 2-3.

VILAFRANCA VC 2 – 3 PINTURES PLANELL IGUALADA VC

Dissabte passat, l'equip juvenil femení de l'IVC va disputar el partit corresponent a l'octava jornada de Tercera Catalana.

Les igualadines es van desplaçar a Vilafranca per disputar un partit molt desitjat per les igualadines ja que es l’únic equip que, per ara, han guanyat. Les igualadines han anat amb totes les seves ganes, disposades a guanyar i ho han fet. Ha quedat amb un 3-2 que ha costat lo seu.

El partit no ha començat amb bon peu, ja que l'arbitre no venia i s’ha tingut que començar el partit sense ell. A les igualadines els hi ha faltat una gran concentració des d'un bon principi, i això ha fet que quasi be tot es passés de segon toc. Se'ls hi ha afegit l'inconvenient de que jugaven amb una nova tàctica, ja que prescindien d’una col•locadora. Tot i així han guanyat el primer set.

El segon set i el tercer han estat guanyats pel Vilafranca per culpa del mal joc i la falta de concentració de les igualadines.

Al quart set, l'IVC ha sortit amb totes les seves ganes a pista. Han agafat un bon ritme, i això ha fet que el guanyessin entrant, així, al tie-break.

El tie-break ha estat des d'un principi controlat pel Vilafranca, però quan anaven 9-2 l'IVC s'ha posat les piles hi ha donat la volta al marcador amb un seguit de sacs de les igualadines. Les vilafranquines han començat a fallar recepcions i això ha fet que arribessin a un 12-12. Finalment l'IVC ha guanyat 17-15.

La setmana que ve es disputarà el partit al gimnàs de les comes.