TORNAR
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Igualada vol aconseguir l'Escola d'Infermeria per al curs 2011-2012

La Universitat de Lleida ha de presentar el projecte al Consell Interuniversitari

Dijous, 13 maig 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El consistori igualadí i la Universitat de Lleida han continuat treballant en el projecte perquè la ciutat tingui una Facultat d’Infermeria. Inicialment s’havia parlat que això podria ser realitat el curs vinent, però es va arribar tard i ara el projecte s’orienta cap al curs 2011-2012. Ara toca que la UdL ho presenti al Consell Interuniversitari perquè hi doni el vistiplau.
PUBLICITAT

El nou edifici per a l'escola es vol ubicar entre l'Hospital i el nou CAP

En aquest sentit, el segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Jordi Riba, afirma que es tracta d’un acord absolut entre el consistori i la Universitat de Lleida, i que Igualada és un bon lloc per ubicar l'Escola perquè el nombre d’equipaments sanitaris fa que es necessitin professionals. Riba espera que hi hagi una resposta favorable per part del Consell Interuniversitari i del departament d’Innovació, Universitats i Empresa.

Pel que fa a l'emplaçament de l'Escola, Jordi Riba afirma que el projecte es manté tal com s'havia plantejat. Explica que 'la idea és construir un nou edifici al darrere de l'Hospital, però evidentment aquest projecte no es tirarà endavant fins que no hi hagi la confirmació que tenim els estudis'.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.