TORNAR

Aperitius

La cuina de la iaia Núria

Diumenge, 18 novembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La iaia Núria ja comença a pensar en els àpats de les festes que s'acosten. Per això aquesta setmana ens proposa tres aperitius fàcils d'elaborar, bons al paladar, i originals per oferir si tenim convidats a casa. L'èxit està assegurat. Bon profit!

Aperitius

Ingredients

Pa de motlle

Sobrassada

Ous

Patates

Gambes

Pebrot del piquillo

Elaboració

1. Agafem el pa de motlle i el tallem a rodanxes. A sobre de cada una d’elles hi posem un tros de sobrassada i ho cobrim amb una altra rodona. Ho passem per un ou batut i ho fregim tot.

2. Fem truites planes. Una vegada fetes les retirem de la paella i les col·loquem a sobre la taula de treball. En un extrem hi posem els pebrots del piquillo i seguidament hi donem la forma d’un caneló procurant que quedi ben premut. Ho deixem refredar i després ho tallem a rodanxes.

3. Coem unes patates i les tallem en forma de quadrats. A sobre hi clavem un pinxo amb gamba cuita i condimentada al gust de cadascú.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.