TORNAR

Bacallà gratinat

La cuina de la iaia

Diumenge, 23 setembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Núria ens proposa un plat de peix a base de bacallà. S'acompanya amb trossos de poma fregida per donar-li un gust especial. És una recepta fàcil que es pot menjar tant per dinar com per sopar. Bon profit.

Bacallà gratinat

Ingredients

1 morro de bacallà dessalat

1 poma

All i oli

Mantega

Cebollí

Elaboració

Agafem el bacallà i el tallem a trossos, una mica grans, el passem per ferina i el fregim. Un cop fet ho reservem.

Agafem la poma, la pelem, li traiem el cor utilitzant un estri apropiat, i seguidament la tallem a rodanxes una mica gruixudes. Aquests talls els fregim amb una mica de mantega, i a mesura que estiguin fregits, els col·loquem en una safata de forn

A sobre de cada tall de poma hi posem un tros de bacallà, i al damunt l’all i oli. Ho posem al forn a gratinar.

Abans de servir podem adornar cada tall amb una mica de cebollí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.