TORNAR
PUBLICITAT

Banda Ampla Rural i TDT pels habitants de Sant pere Sallavinera

Dijous, 17 setembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dins el pla d’extensió dels serveis de comunicacions electròniques t en el marc de l’Anoia Connecta, s’ha procedit a
la instal·lació d’una torre de telecomunicacions a la població de Sant Pere Sallavinera. Aquesta instal·lació donarà servei de Banda Ampla Rural i TDT als habitants d’aquesta població.

La nova antena

La construcció consta d’una estructura metàl·lica de 20 metres d’altura i d’una caseta prefabricada, i és obra de l’empresa ISTEM. La nova torre s’ha ubicat al paratge de Cal Malet.

L’Anoia Connecta, que és el nom que rep el pla d’extensió dels serveis de comunicacions electròniques de la comarca, suposa una inversió de més de 4,4 milions d’euros fins al 2010 i un inclou un total de 58 actuacions per dotar de telefonia mòbil, internet de banda ampla i TDT tots el nuclis de població de més de 50 habitants, i de més petits, atenent a les especificitats del territori. Al mateix temps, també permetrà donar cobertura de banda ampla i telefonia mòbil a tots els polígons industrials de la comarca.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.