TORNAR

Bombes de formatge

Entrants de festa

Divendres, 30 setembre 2011. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El quart  entrant per a dies de festa i celebracions que ens presenta la iaia Núria Arnau consisteix en unes delicioses bombes de formatge que, juntament amb les croquetes de patata, els tacs de síndria i el plàtan gustós, configuraran una experiència única per als paladars més exigents

Bombes de formatge

Ingredients:

- 100 g formatge de cabra (sense crosta)

- 50 g formatge d'untar

- 50 g formatge ratllat -

- 50 g formatge parmesà ratllat

Elaboració:

1.- El formatge de cabra que s'ha de fer servir -el que no té crosta- s'aixafa amb l'ajuda d'una forquilla, incorporant-hi els altres formatges

menys el parmesà, fins que ens quedi una pasta ben unida i manejable.

2.- Anirem fent boles petites que les passarem pel formatge parmesà fins que quedin ben arrebossades

3.- Les posarem amb molt cura en els motlles de paper de trufa. Els

guardarem a la nevera fins el moment de servir.

Advertiment: podem fer servir pebre vermell dolç -i un xic de picant- en comptes de formatge parmesà. Hi dóna un toc de color molt decoratiu.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.