TORNAR

Braç de patata

La cuina de la iaia

Diumenge, 2 setembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Núria ens explica una recepta que potser molts hem menjat alguna vegada però mai ens hem atrevit a fer. A simple vista sembla complicat, però com sempre, acaba sent més fàcil del què pensem. Si us agrada la patata, el pebrot i l'albergínia, aquest és el vostre plat. Bon profit!

Braç de patata

Ingredients

Mig quilo de patates

1 pebrot vermell

1 pebrot verd

1 albergínia

1 carbassó

Tomàquet xerri

Enciam

Pèsols cuits

Elaboració

Coem les patates per després fer un puré utilitzant una forquilla i afegint un raig d’oli.

Tallem les verdures per poder fer una samfaina. Una vegada feta, la reservem.

Agafem un tros de plàstic, a sobre hi posem el puré de patata donant-l’hi la forma rectangular, i mig hi posem la samfaina. Amb l’ajuda del plàstic donem forma al braç i un cop fet el col·loquem a la safata de servir.

Untem tot el braç amb all i oli o maionesa, segons el gust, i ho acabem col·locant els tomàquets xerri al damunt. Per posar-los amb gràcia, es podem marcar els tomàquets en forma de creu (semblant una flor) i al seu centre posar-hi un pèsol.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.