TORNAR

Coca de pasta de full

Dijous, 3 març 2011. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia ens proposa una recepta pels que a vegades tenen pressa. La podeu fer tant per esmorzar com per berenar, i tant els grans com els petits sen lleparan els dits.

Coca de pasta de full

Ingredients

Base de pasta de full (congelada o preparada)

sucre

oli

anís (opcional)

Elaboració

Si fem servir pasta de full congelada la deixarem fora del congelador per estirar-la ben estirada. Quan estigui descongelada, amb un corró de cuina l'acabarem d'estirar del tot i la posarem en una safata de forn on prèviament hi haurem posat paper de forn perquè no s'hi enganxi. Amb un bon raig d'oli a sobre hi espolvorem sucre pel damunt i si ens hi agrada unes gotetes d'anís, per donar-hi més gust.

Posarem la coca al forn i quan estigui dauradeta i s'hagi bufat un mica ja estarà apunt per menjar-se-la.

Bon profit!


1 Comentaris

M

Maria

Igualada

4 de març 2011.12:16h

Respondre

Bonissim iaia!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.