//Plugins sense CDN ?>
Així, amb l’objectiu de reforçar els principals missatges tractats en les anteriors campanyes de recollida de residus i aprofundir en aspectes com la prevenció i la correcta separació dels residus, el Consell Comarcal de l’Anoia proposa una nova campanya basada en una activitat que no està relacionada directament amb la temàtica dels residus: la cuina.
Els municipis adherits a la campanya són: Bellprat, Bruc, Cabrera d'Anoia, Calonge de Segarra, Capellades, Carme, Castellfollit de Riubregós, Castellolí, Copons, Hostalets de Pierola, Jorba, Llacuna, Masquefa, Montmaneu, Òdena, Orpí, Piera, Prats de Rei, Rubió, Sant Martí de Sesgueioles, Sant Pere Sallavinera, Santa Margarida de Montbui, Santa Maria de Miralles, La Torre de Claramunt, Vallbona i Veciana.
Menys residus
'Recicla’t a la cuina, aprofitem-ho tot!' és una campanya que pretén difondre un tipus de cuina sostenible, de baix impacte ambiental i econòmica, que contribueixi a la prevenció de residus a la cuina i fomenti la recollida selectiva dels residus domèstics a les llars de la comarca, potenciant la participació ciutadana a la campanya.
Així, des de finals de novembre de 2010 fins al febrer de 2011 s’iniciarà un procés de participació obert a tota la ciutadania de la comarca amb l’objectiu d’elaborar un llibre de receptes i de bones practiques a la cuina. Aquestes receptes s’aniran recopilant dels diferents tallers de cuina que es realitzaran als municipis de la comarca, del bloc de la campanya, i de les xarxes socials com el Facebook i el Twitter, oberts expressament per dinamitzar la campanya. Està previst que el llibre de receptes es pugui presentar als voltants de la Diada de Sant Jordi.