TORNAR

Costelles al romaní

La cuina de la iaia

Diumenge, 19 agost 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La recepta d'aquesta setmana és de fàcil elaboració. És un plat que es cuina amb poca estona i que es pot servir tant per dinar com per sopar. Que vagi de gust.

Costelles al romaní

Ingredients

2 costelles per persona

2 dents d’all

40 gr pa ratllat

1 cullerada de fulles de romaní

1 cullerada de farigola

pebre, sal, julivert

5 cullerades d’oli

Elaboració

Piquem ben petit: el romaní, el julivert, les dents d’all i la farigola. Ho barregem amb l’oli, el pa ratllat, el pebre i la sal.

Untem una safata de forn amb una mica d’oli posant-hi a sobre les costelles arrebossades amb el preparat anterior. Posem la safata al forn, a 200 graus. Ho enfornem durant 10 minuts per cada costat fins que veiem que les costelles ja estan daurades.

El plat el podem acompanyar amb una miniatura de verdures o mongetes seques saltejades.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.