TORNAR

Croquetes de patata

Entrants de festa

Dissabte, 17 setembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La iaia Núria Arnau continua oferint-nos receptes per elaborar entrants per a dies festius senzills d'elaborar però d'allò més gustosos. Si la setmana passada ens va fer saber com es podrien elaborar uns tacs de síndria i un plàtan gustós, avui ens explica com preparar unes delicioses croquetes de patata.

Ingredients:

- 1/2 quilo de patates

- pernil salat

- paté

Elaboració:

1.- De les patates pelades i bullides en fem ¡un puré espès, afegint-hi un raig d'oli.

2.- S'agafa el puré de porcions a porcions per fer les croquetes, posant al centre de cada una d'elles un tros petit de paté.

3.- S'embolcallen amb un tros de pernil salat de la mateixa mida que la croqueta.

4.- Es posen al forn en la part del grill, a 180 graus, fins que estiguin daurades

Ampliació: a dins de les croquetes s'hi pot posar sobrassada en comptes del paté, seguint el mateix procediment. De les dues maneres queden gustoses.

Bon profit!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.