//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
8 filets llenguado
8 llagostins
1 ceba
1 pot petit de crema de llet
1 pastanaga
1 got vi blanc
Un raig llimona
Una mica d'aigua
1 branca d'api
Elaboració
Rentem els filets i els salpebrem. Al mig de cada filet hi posem un llagostí pelat, una mica de sal i pebre. Ho emboliquem i ho posem en una safata de forn.
Seguidament agafem el vi i reguem els filets, també hi afegim el suc de la llimona, l'aigua, un troç de ceba, sal i finalment pebre. Ho posem al forn que ja tindrem calent, i ho dexem uns 20 minuts. Passats aquest temps traiem els rotllets de la safata.
Per una altra costat, en una cassola amb un xic d'oli, coem la ceba, la pastanaga i l'api. Quan està estofat hi posem les pells i els caps dels llagostins. Hi donarem unes voltes, i hi posarem el suc de coure els rotlles. Ho deixem que bulli 10 minuts i després es passa tot pel xinès.
A el suc que queda, hi afegim la crema de llet i els rotlles. Es deixa coure 10 minuts.