TORNAR

Filets de llenguado amb llagostins

La cuina de la iaia Núria

Diumenge, 9 desembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Núria ens presenta un plat per cuinar durant aquestes festes de Nadal. Un plat a base de peix, en concret el llenguado i llagostins. A priori sembla complicat, però l'elaboració és fàcil, i més si es segueixen les explicacions de la nostra cuinera. Bon profit!

Filets de llenguado amb llagostins

Ingredients

8 filets llenguado

8 llagostins

1 ceba

1 pot petit de crema de llet

1 pastanaga

1 got vi blanc

Un raig llimona

Una mica d'aigua

1 branca d'api

Elaboració

Rentem els filets i els salpebrem. Al mig de cada filet hi posem un llagostí pelat, una mica de sal i pebre. Ho emboliquem i ho posem en una safata de forn.

Seguidament agafem el vi i reguem els filets, també hi afegim el suc de la llimona, l'aigua, un troç de ceba, sal i finalment pebre. Ho posem al forn que ja tindrem calent, i ho dexem uns 20 minuts. Passats aquest temps traiem els rotllets de la safata.

Per una altra costat, en una cassola amb un xic d'oli, coem la ceba, la pastanaga i l'api. Quan està estofat hi posem les pells i els caps dels llagostins. Hi donarem unes voltes, i hi posarem el suc de coure els rotlles. Ho deixem que bulli 10 minuts i després es passa tot pel xinès.

A el suc que queda, hi afegim la crema de llet i els rotlles. Es deixa coure 10 minuts.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.