TORNAR

Gelat de mango

La cuina de la iaia

Dissabte, 28 juliol 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Núria ens presenta una recepta refrescant per fer-nos passar la calor de l'estiu. Es tracta d'un gelat de mango. Que vagi de gust.

Gelat de mango

Ingredients

1 mango

1 iogurt grec

2 cullerades de mel

Menta per adornar

Elaboració

Pelem i tallem el mango a trossos i ho posem al congelador durant tres hores, com a mínim.

Passat aquest temps h traiem del congelador i amb el braç del Pymer ho triturem tot afegint el iogurt i la mel, fins que quedi una textura cremosa.

Ho posem de nou al congelador fins minuts abans de servi-ho.


2 Comentaris

m

montsebarnolas@gmail.com

vic

12 de juliol 2023.13:53h

Respondre

espero quedi molt bé

E

Ester Vich

Igualada

29 de juliol 2012.03:26h

Respondre

M’encanta.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.