TORNAR

Hamburguesa de soja

La recepta de la setmana: Hamburguesa de soja @epiaigualada

Dilluns, 11 abril 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Comencem les receptes amb una recepta fàcil però que pot agradar als que vulguin menjar-se una bona hamburguesa sense carn, hamburgueses de soja.

Primerament agafarem soja texturitzada (200gr), molt millor si es ecològica, ja que la soja és un aliment que s'utilitza per elaborar molts productes, sobretot a d'altres països com els EUA i és molt transgènica.

La posarem amb aigua calenta per que s'hidrati i mentrestant en un bol hi afegim;

· mitja ceba picada ben fina

· una cullerada d'all en pols

· un polsí de romaní

· salsa de soja

· llet de soja també ecològica

· pa ratllat

· farina de blat. 

 

Tot ben barrejat i un pic la soja estigui ben hidratada l'afegim amb la resta d'aliments.

Ho amacem tot, com si es tractés d'un pa, ens ha de quedar una massa que no s'enganxi a les mans, però que tampoc quedi esmicolada, en cas de massa molla, hi afegim més farina i pa ratllat, i en cas contrari una mica d'aigua o llet de soja. 

Un cop feta la massa, fem boles i les aixafem per que ens quedi en forma d'hamburgueses. 

Finalment les passem per la paella amb una mica d'oli, per les dues cares i ja ens les podrem menjar.

Si ens en sobren les podem congelar, però cuites, si no al descongelar-les amb el líquid que porten se'ns farien malbé.

Recordeu que les quantitats poden anar al gust de cadascú, el pa ratllat i la farina en funció de com vagi quedant la massa.

 

L'Atelier. Restaurant pedagògic

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.