TORNAR

Macarrons amb verdures

La cuina de la iaia Núria

Diumenge, 11 novembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Sovint cuinem macarrons i més enllà de fer-hi un sofregit amb carn i tomàquet, no sabem com els podem fer per canviar la recepta. Doncs bé, aquesta setmana la iaia Núria ens proposa uns macarrons amb verdures, un plat fàcil i saludable. Bon profit!

Macarrons amb verdures

Ingredients

Mig quilo de macarrons

Mig pebrot vermell

Mig pebrot verd

Mig carbassó

Mitja albergínia

4 tomàquets xerri

Elaboració

Bullim els macarrons amb aigua i sal, els escorrem i els reservem

Seguidament, en una casssola amb oli, sofregim totes les verdures tallades petites i quan estiguin al seu punt hi afegim els tomàquets sencers. Ho remenem tot junt, i un cop ben barrejat, posem els macarrons i ho deixem reposar uns cinc minuts perquè agafin tots els sabors dels ingedients

Al servir el plat ho hem de fer amb molta cura perquè destaquin els colors de les verdures per sobre el pàlid dels macarrons.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.