//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
Mig quilo d’arròs
2 llaunes de tonyina amb oli o escabetx
Salsa de tomàquet
1 ou dur
Olives
Maonesa
Elaboració
Agafem l'arròs i l bullim. Seguidament fem un sofregit de tomàquet i el deixem refredar una mica per després, incorporar la tonyina esmicolada.
Un cop estigui bullit l’arròs agafem un motlle circular. Hi posem la meitat de l’arròs, al damunt hi evoquem la salsa de tomàquet, i a sobre hi acabem de posar la resta de l’arròs. Ho posem a la nevera unes hores.
Abans de servir, separe, el pastís d'arròs del motlle i el posem en una safata que tingui una bona presentació. Ho cobrim tot amb la maonesa i ho adornem amb l’ou i les olives.
Noemí Alvarez
Terrassa
15 d'agost 2012.20:29h
L’hem fet avui, però enlloc de tonyina li hem posat gambetes i fresquet és boníssim!!