TORNAR

Pastís d'arròs

La cuina de la iaia

Diumenge, 5 agost 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Núria ens proposa un plat fàcil de fer, fresc, molt condimentat i amb bona presentació. La recepta del pastís d'arròs és ideal per fer un dinar ràpid. Que vagi de gust.

Pastís d'arròs

Ingredients

Mig quilo d’arròs

2 llaunes de tonyina amb oli o escabetx

Salsa de tomàquet

1 ou dur

Olives

Maonesa

Elaboració

Agafem l'arròs i l bullim. Seguidament fem un sofregit de tomàquet i el deixem refredar una mica per després, incorporar la tonyina esmicolada.

Un cop estigui bullit l’arròs agafem un motlle circular. Hi posem la meitat de l’arròs, al damunt hi evoquem la salsa de tomàquet, i a sobre hi acabem de posar la resta de l’arròs. Ho posem a la nevera unes hores.

Abans de servir, separe, el pastís d'arròs del motlle i el posem en una safata que tingui una bona presentació. Ho cobrim tot amb la maonesa i ho adornem amb l’ou i les olives.


1 Comentaris

N

Noemí Alvarez

Terrassa

15 d'agost 2012.20:29h

Respondre

L’hem fet avui, però enlloc de tonyina li hem posat gambetes i fresquet és boníssim!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.