TORNAR

Rapet a l'all i pebre

Una recepta fàcil i suculenta

Diumenge, 28 juliol 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La iaia Nuri ens ha preparat aquesta recepta de peix com a última recepta de la temporada abans d'iniciar les vacances d'estiu. Es tracta d'una recepta senzilla però suculenta. Bon profit!

Rapet a l'all i pebre

Ingredients

2 raps petits per ració

2 patates mitjanes

4 grans d’all

1 cullerada de salsa de tomàquet

suc de mitja llimona

1/2 got de vi blanc

1 cullerada de picada (alls i ametlles)

oli d’oliva

1 cullerada petita de pebre negre

Elaboració

A la base d'una safata de forn hi posarem les patates tallades a làmines una mica fregides i a sobre el rap. Tot això ho cobrirem amb el suc de la llimona, el vi blanc, la salsa de tomàquet i la picada.

Col·locarem a sobre del rap els grans de pebre picat. Ho posarem al forn a 220 graus durant mitja hora. A mitja cocció escaldarem el rap tirant-li oli bullent en el qual haurem fregit els alls a làmines. Ja estarà a punt per servir acompanyat amb les patates.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.