TORNAR

La recepta de la setmana: Nyoquis amb salsa de ceps

Dilluns, 24 octubre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Ingredients

1 kg nyoquis de patata

500 ml nata líquida

1/2 ceba

150 gr ceps deshidratats

1/2 got de conyac

Sal 

Pebre blanc

1 cullerada de maizena

 

Preparació

Primer de tot posem els ceps amb aigua calenta perque es comencin a hidratar-se.

Posem una olleta amb aigua i sal a bullir.

Agafem la ceba i la piquem ben petita, 

En un cassó hi posem un raig d'oli, hi sofregim la ceba, un cop la tinguem dauradeta hi posem el got de conyac i ho flamegem. Un cop s'hagi apagat hi posem els ceps amb l'aigua i la crema de llet.

Deixem que cogui una mica tot plegat.

Ho passem pel turmix, afegim la maizena diluïda amb una mica de llet, al foc fins que ens quedi espes, i ho rectifiquem de sal i pebre.

Posem a bullir el nyoquis a l'olleta amb aigua que teniem, quan surin ja es poden treure i els barregem amb la salsa.

Ja es poden servir.

 

Sempre es poden acompanyar amb una mica de parmesà ratllat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.