//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
1 kg nyoquis de patata
500 ml nata líquida
1/2 ceba
150 gr ceps deshidratats
1/2 got de conyac
Sal
Pebre blanc
1 cullerada de maizena
Preparació
Primer de tot posem els ceps amb aigua calenta perque es comencin a hidratar-se.
Posem una olleta amb aigua i sal a bullir.
Agafem la ceba i la piquem ben petita,
En un cassó hi posem un raig d'oli, hi sofregim la ceba, un cop la tinguem dauradeta hi posem el got de conyac i ho flamegem. Un cop s'hagi apagat hi posem els ceps amb l'aigua i la crema de llet.
Deixem que cogui una mica tot plegat.
Ho passem pel turmix, afegim la maizena diluïda amb una mica de llet, al foc fins que ens quedi espes, i ho rectifiquem de sal i pebre.
Posem a bullir el nyoquis a l'olleta amb aigua que teniem, quan surin ja es poden treure i els barregem amb la salsa.
Ja es poden servir.
Sempre es poden acompanyar amb una mica de parmesà ratllat.