TORNAR

La recepta de la setmana: Tires de pollastre al curri

De la mà del restaurant pedagógic L’Atelier

Dilluns, 19 setembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Ingredients:

 

2 pits de pollastre

1 ceba

1 pebrot vermell

1 pebrot verd

200 ml. nata líquida

1 copa de conyac

Curri

Sal i pebre

Oli d'oliva

 

Preparació:

 

Agafem el pit de pollastre, li traiem la pell i el tallem a tires.

Pelem la ceba i la tallem a trossos petits.

Netegem els pebrots i els tallem a tires no gaire grans.

En una cassola, hi posem un raig d'oli d'oliva, quan estigui calent hi posem el pollastre salpebrat, el daurem i el retirem, no cal que estigui ben cuit, millor que el deixem un pèl cru.

En la mateixa cassola, hi posem la ceba, quan estigui sofregida hi afegim el pebrot, ho deixem coure, i aboquem el conyac, el flamegem, un cop s'hagin apagat les flames hi aboquem la crema de llet i el pollastre. 

Hi posem curri, al nostre gust i ho deixem coure tot junt uns 10 minuts.

Ja ho podem servir.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.