Tacs de síndria i plàtan gustós
Entrants de festa
D'un cop d'ull
La iaia Núria Arnau ens presenta avui un parell d'entrants ben senzills d'elaborar i que, alhora, queden d'allò més lluïts quan vénen convidats a casa. Durant les properes setmanes ens en presentarà un grapat més, per poder triar i remenar quins ens semblen més adients per a cada ocasió.
Plàtan gustós
Ingredients:
- 2 plàtans no massa madurs
- bacon
Elaboració:
- Els plàtans, ben palats, es tallen a tacs d'uns dos centímetres.
- Tallarem el bacon de la mateixa amplada que els tacs de plàtan, i anirem embolicant els tacs subjectant-los amb un escuradents.
- Quan estiguin tots, els fregirem amb oli ben calent, o els enfornarem per gratinar-los, segons el gust.
Tacs de síndria
Ingredients:
- un quart de síndria
- 2 tomàquets forts
- sal i oli
Elaboració:
- Farem tants tacs de síndria com número de comensals hi hagi.
- Tindrem els tomàquets ja escaldats per poder-los pelar fàcilment. Una vegada pelats, els tallarem a 4 trossos -traient-ne les llavors, perquè quedin ben polits. Els posarem en un plat, els salpebrarem i els regarem amb oli.
- Agafarem una safata, hi col·locarem els tacs de la síndria, posant a sobre de cada un d'ells un tros de tomàquet, que el clavarem amb una bruixeta.
- Els tacs els podem adornar amb unes flors comestible.
0 Comentaris
Deixa el teu comentari