TORNAR

Tacs de síndria i plàtan gustós

Entrants de festa

Divendres, 9 setembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La iaia Núria Arnau ens presenta avui un parell d'entrants ben senzills d'elaborar i que, alhora, queden d'allò més lluïts quan vénen convidats a casa. Durant les properes setmanes ens en presentarà un grapat més, per poder triar i remenar quins ens semblen més adients per a cada ocasió.

Tacs de síndria

Plàtan gustós

Plàtan gustós

Ingredients:

- 2 plàtans no massa madurs

- bacon

Elaboració:

  1. Els plàtans, ben palats, es tallen a tacs d'uns dos centímetres.
  2. Tallarem el bacon de la mateixa amplada que els tacs de plàtan, i anirem embolicant els tacs subjectant-los amb un escuradents.
  3. Quan estiguin tots, els fregirem amb oli ben calent, o els enfornarem per gratinar-los, segons el gust.

Tacs de síndria

Ingredients:

- un quart de síndria

- 2 tomàquets forts

- sal i oli

Elaboració:

  1. Farem tants tacs de síndria com número de comensals hi hagi.
  2. Tindrem els tomàquets ja escaldats per poder-los pelar fàcilment. Una vegada pelats, els tallarem a 4 trossos -traient-ne les llavors, perquè quedin ben polits. Els posarem en un plat, els salpebrarem i els regarem amb oli.
  3. Agafarem una safata, hi col·locarem els tacs de la síndria, posant a sobre de cada un d'ells un tros de tomàquet, que el clavarem amb una bruixeta.
  4. Els tacs els podem adornar amb unes flors comestible.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.