Dimarts, 7/10/2014
910 lectures

Lluitar per vèncer!!!

Si t’esforces, si treballes, si ets constant, molt probablement acabis aconseguint el teu objectiu. El plantejament dels objectius sempre ha de ser d’allò que pugui ser possible, no plantejar-se mai objectius irreals o inassumibles.

Qualsevol esportista de manera individual o qualsevol equip, entrena i treballa i lluita per poder aconseguir una victòria, un èxit, un rècord o una satisfacció. Això passa dia a dia, setmana rera setmana, mes a mes i any a any amb molta gent professional o amateur que practica qualsevol disciplina esportiva.

Tot això ho podem aplicar a la lluita i el treball que s’està fent al nostre país per poder aconseguir quelcom tant senzill com és el dret democràtic de poder votar i expressar una opinió en una consulta. De manera cívica, organitzada, sense aldarulls, sense caure en provocacions, la ciutadania de Catalunya estem demostrant un saber fer que és envejat en molts llocs del món.

El poble s’està expressant, està lluitant per vèncer. La victòria no és a dia d’avui la independència, la victòria és poder optar al dret a decidir, el dret a votar. Fer una consulta perquè tothom pugui dir la seva, els qui poden ser favorables a la independència i els qui no puguin votar i decidir.

Més tard o més d’hora, està clar que la lluita pacífica que està plantejant el poble de Catalunya tindrà la seva recompensa. Serà l' opció A, l'opció B o l' opció C. Però la lluita, el treball i la constància faran possible que la victòria: “Poder decidir”, arribarà.

Ara més que mai el món de l’esport ha traslladat els seus valors al món democràtic i polític per aconseguir una gran fita.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.