TORNAR

L’Ajuntament d’El Bruc ferm en contra de la llei LRSAL

El Consistori d’El Bruc va aprovar per unanimitat adherir-se al recurs d'inconstitucionalitat contra la Llei

politica
Dilluns, 17 març 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Consistori d’El Bruc ha aprovat per unanimitat adherir-se al recurs d'inconstitucionalitat contra la Llei de Racionalitat i Sostenibilitat de l'Administració Local promoguda pel Govern Central, que escapça de forma rellevant i ataca l'autonomia local i recentralitza la facultat d’oferir serveis als ciutadans.

Carles Castro, alcalde del Bruc

Amb aquest recurs, El Bruc s'uneix a la majoria de municipis de Catalunya i de l’Estat que volen salvaguardar-se d'aquest atac que suposa la nova llei, i que segons comenta l'alcalde del municipi, Carles Castro, "ens farà mal als ajuntaments, però encara més mal els farà a la ciutadania; els nostres veïns i veïnes deixaran de ser atesos per l'administració que tenen al costat de casa”. Castro, indignat com d’altres alcaldes, afirma que, “Això és molt greu, volem continuar oferint serveis de qualitat als nostres vilatans. Proclamem la nostra disposició a seguir avançant cap a una manera de fer política al servei de les persones tal com hem aconseguit en els darrers anys i lluitarem per què així continuï”. Informa que “l'any passat, el deute municipal és l'únic que es va reduir, mentre que l'autonòmic i el central van augmentar".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.