TORNAR

L’Ajuntament de Calaf sol·licita a la consellera Natàlia Mas el suport econòmic de la Generalitat a la residència de la gent gran

L’alcaldessa de la vila, Montse Mases, ha reiterat a la consellera d’Economia i Hisenda del govern català la importància de l’equipament per al territori

politica
Dimarts, 12 març 2024. 03:00. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

L’alcaldessa de Calaf, Montse Mases, juntament amb el primer Tinent d’Alcaldia, Jordi Biosca, ha demanat a la consellera d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Natàlia Mas, el suport econòmic del govern català al projecte de la futura residència municipal de la gent gran. Al llarg dels darrers mesos, des de l’executiu local s’està treballant intensament per captar vies de finançament per tal de fer realitat un servei llargament reivindicat i que ja disposa d’una aportació econòmica procedent dels Fons Generation de la Unió Europea.

 

En la presentació de l’avantprojecte dels pressupostos de la Generalitat a la vegueria del Penedès, que ha tingut lloc aquest divendres 8 de març a Vilafranca del Penedès, la batllessa de la vila ha transmès a la consellera Mas la importància de l’equipament per al municipi i la seva zona d’influència així com la necessitat que la Generalitat també s’impliqui en el seu finançament.

De moment, las residència ja disposa d’una subvenció d’1,7 milions d’euros procedents de la UE i d’uns 300.000 euros provinents del Programa General d’Inversions de la Diputació de Barcelona, a banda de la consignació d’uns 700.000 euros propis de l’Ajuntament. Per acabar de cobrir el cost total de la posada en marxa de la plataforma, des del Consistori se segueix treballant per assolir l’2,7 milions d’euros restants.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.