TORNAR

L’Ajuntament d’Igualada crea un servei de recollida d’esporga a domicili

politica
Divendres, 22 juliol 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’Ajuntament de la ciutat ha engegat un nou servei gratuït de recollida d’esporga a domicili. Aquest té l’objectiu de millorar la qualitat de l’espai públic i evitar l’acumulació de residus a les vies municipals.

El regidor de Sostenibilitat, Miquel Vives, ha destacat que “aquest nou servei forma part de la bateria d’actuacions que des del departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament s’estan duent a terme per a millorar la recollida selectiva i el reciclatge”. El govern de la ciutat vol facilitar als ciutadans la gestió adequada de tot tipus de residus. Vives ha afegit que “lluitem contra el canvi climàtic ajudant als veïns a fer millor la recollida de residus”.

El servei es realitzarà de forma quinzenal i està dirigit als habitants d’Igualada. Tothom qui estigui interessat en fer-ne ús s’haurà d’adreçar a la deixalleria per recollir la saca serigrafiada i trucar, quan estigui plena, al telèfon 93 804 92 41 per gestionar-ne la recollida.

La deixalleria municipal, situada al carrer de França 24 del polígon industrial de Les Comes obre de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h, els dissabtes de 9h a 14h i de 16h a 20h i els diumenges de 10h a 13h durant l’estiu (d’abril a octubre) i de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 19h, els dissabtes de 9h a 14h i de 16h a 19h i els diumenges de 10h a 13h durant l’hivern.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.