TORNAR

L’Ajuntament de Sant Martí de Sesgueioles aprova la construcció d’un Local Social

politica
Dissabte, 31 octubre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Reunits en sessió plenària, l’Ajuntament de Sant Martí de Sesgueioles va aprovar el passat 20 d’octubre el projecte bàsic d’obra denominat 'Arranjament d’una antiga fàbrica com a local social a Sant Martí Sesgueioles'. El pla proposat pel Grup Santmartinenc-AM, va ser ratificat per la majoria dels regidors dels consistori,  rebent quatre vots favorables del propi GSI-AM i 2 més del grup municipal de CIU.

El projecte, pressupostat en 803.739 € i executat en un període de cinc fases, ja havia estat inclòs per l’equip de govern en el PUOSC 2010 de la conselleria de Governació de la Generalitat.

Segons el Grup Santmartinenc-AM, fins a un 40% del cost d'aquesta obra serà sufragat per les diverses subvencions obtingudes: 156.544,90€ dins el programa general de subvencions; 50.000€ dins el programa especial de municipis petits, nuclis i àrees residencials de baixa densitat; i 105.000€ dins el programa especial de dinamització i equilibri territorial.

El propòsit de la creació del nou Local Social és convertir-lo en una sala polivalent, per celebrar-hi activitats com cursos, xerrades, reunions, exposicions, tasques socials o activitats esportives.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.