TORNAR

Alba Vergés i Maria Senserrich formen part de la candidatura de Junts pel Sí

Vergés anirà al lloc 23 i Senserrich ocupa el 29, a la demarcació de Barcelona

politica
Dijous, 20 agost 2015. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidatura independentista Junts Pel Sí ha fet públics els noms que configuren la llista per concórrer les eleccions del 27-S. Les fins ara diputades anoienques, Alba Vergés (ERC) i Maria Senserrich (CDC) ocupen els llocs 23 i 29 del conglomerat format per ANC, Òmnium, CDC, ERC, exmembres d'ICV, Unió, PSC i representants de la societat civil.

Alba Vergés i Maria SenserrichLes fins ara representants independentistes de l'Anoia al Parlament, Alba Vergés i Maria Senserrich, tenen opcions de repetir després del 27-S. Junts Pel Sí ha fet públic els noms que configuren la candidatura de la llista conjunta, i tant la republicana com la convergent en formen part. Alba Vergés anirà al lloc 23, just després de l'exdirigent d'Unió Antoni Castellà, i Maria Senserrich ocuparà el 29, després de l'exalcaldessa de Roses Magdalena Casamitjana i abans del de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CDC). A les darreres eleccions al Parlament, el 2012, les dues diputades ocupaven el lloc 10 de la llista dels republicans i el 28 de la dels convergents. La candidatura de Junts Pel Sí, que compta amb noms com Lluís Llach o Joan Reig (Els Pets) a les demarcacions de Girona i Tarragona, es tanca precisament amb els presidents que ha tingut el Parlament durant la democràcia: Núria de Gispert, Ernest Benach i Joan Rigol, just abans de Pep Guardiola, el darrer candidat.

Eduardo Reyes, al costat de Vergés i SenserrichPrecisament aquesta setmana, i coincidint amb l'inici de la Festa Major d'Igualada, Junts Pel Sí Anoia ha començat a fer campanya. Ha estat amb la presència del president de Súmate, Eduardo Reyes, que va al lloc número 6 de la candidatura i que va ser dilluns a Igualada conversant amb alguns veïns i participant a alguns actes de la Festa Major.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.