TORNAR

L’Alcalde de Manresa subratlla els vincles amb Igualada i la necessitat d’anar units durant la seva visita oficial a la ciutat

Valentí Junyent: ‘Donem suport a l’aeroport d’Òdena’

politica
Dijous, 30 juny 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Històricament rivals, Igualada i Manresa viuen avui una oportunitat per apropar posicions. El relat del 22 de maig és semblant a les dues ciutats, tant a Manresa com a Igualada l’alcaldia va canviar de color, els socialistes van perdre les eleccions a favor de Convergència i la visita oficial de Valentí Junyent (CiU), actual alcalde de Manresa, a Igualada simbolitza el canvi de rumb en les relacions entre les dues capitals de comarca.

Marc Castells i Valentí Junyent

Els dos alcaldes s’han mostrat satisfets de la bona entesa entre ells i Marc Castells ha apuntat: ‘Per poder fer polítiques de lobby, és important que anem units’. Segons l’alcalde igualadí, cal treballar conjuntament per aconseguir infraestructures com el tren: ‘les dues ciutats tenen un dèficit pel que fa la comunicació ferroviària’.

Suport a l’aeroport corporatiu

Valentí Junyent va afirmar el seu complert suport a l’aeroport corporatiu d’Òdena com a instal·lació necessària pel territori: ‘Avui he vingut de Manresa amb 25 minuts, per tant, a la nostra ciutat li convé que hi hagi un aeroport a l’Anoia’. Amb aquesta afirmació, Junyent tanca qualsevol tipus de rivalitat entre els dos territoris i ambdós alcaldes afronten una etapa de ‘treball conjunt’.


2 Comentaris

A

Aleix

Igualada

1 de juliol 2011.20:00h

Respondre

Endavant!

x

xig

30 de juny 2011.15:17h

Respondre

l’enhorabona, aquest és el cami

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.