TORNAR

Els alcaldes dels Hostalets i Esparreguera es troben en una reunió de treball

Van fer una visita a l’Ecoparc4

politica
Dimecres, 18 maig 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La setmana passada els alcaldes d'Esparreguera, Eduard Rivas i el dels Hostalets de Pierola, Daniel Vendrell, amb part dels seus equips de govern, es van reunir per tractar de manera conjunta diversos temes que afecten  ambdós municipis. L'ocasió els va portar a fer una visita a les instal·lacions de l'Ecoparc4.

Vendrell, primer a la dreta, amb Rivas, al centreEls batlles d'Esparreguera i Els Hostalets es van trobar fa uns dies, acompanyats d'alguns dels seus regidors. La trobada, valorada de forma molt positiva pels dos alcaldes, ha servit per posar  sobre la taula problemàtiques conjuntes del territori i per consolidar un diàleg entre ambdues administracions que permeti avançar en qüestions comunes. Tant Eduard Rivas com Daniel Vendrell han confirmat que aquestes trobades bilaterals es mantindran en el futur ja que permeten guanyar confiança i solucionar millor les problemàtiques que afecten els veïns d'un i altre municipi.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.