TORNAR

Alícia Sánchez Camacho acusa CiU de seguir l’estela del tripartit en la seva visita a Igualada

La líder del partit popular afirma que Calbó podria ser decisiu a Igualada

politica
Dimecres, 11 maig 2011. 15:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La líder del Partit Popular de Catalunya ha estat aquest migdia a Igualada acompanyant Pere Calbó en un acte de campanya. La plaça de la Masuca, que els dimecres acull el mercat al carrer, ha estat el lloc escollit per atendre els mitjans de comunicació. Sánchez Camacho ha demanat als diputats del PSC de Catalunya que dimiteixin després d’haver votat en contra de reclamar el fons de competitivitat i ha acusat CiU de seguir l’estela del tripartit i propiciar el desmantellament del teixit industrial català.

Alícia Sánchez Camacho durant la seva visita a Igualada

Segons Sachez Camacho els catalans esperaven una altra resposta de Convergència i Unió que, tal com ha afirmat la líder popular: ‘està seguint l’agenda del partit en comptes de l’agenda que convé a Catalunya’. Aquestes afirmacions les ha fet criticant que CiU encara no hagi aprovat els pressupostos.

En clau local, Camacho ha defensat Pere Calbó com un polític seriós i solvent i ha afirmat que el candidat popular serà decisiu en el panorama igualadí després de les eleccions del 22 de maig.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.