TORNAR

Un grup de joves parodien el vídeo de PxC en la visita de Josep Anglada a l'Anoia

El president de PxC va acompanyar Robert Hernando, cap de llista per Igualada, en la presentació de les propostes electorals

politica
Dimecres, 11 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Seguint amb el discurs xenòfob, Josep Anglada va protagonitzar la presentació de les candidatures de Plataforma per Catalunya a l'Anoia. Complint el reglament electoral, la Biblioteca d'Igualada va ser l'espai municipal que va acollir l'acte, que va quedar marcat per la paròdia que una vintena de joves van fer un cop finalitzada la presentació. De fet, tots ells van esperar que els assistents a la presentació de PxC sortissin fora de la Biblioteca per representar el vídeo promocional que PxC ha fet públic a través de YouTube.

Els candidats en els municipis de l'Anoia amb Josep Anglada al centre

Els joves van parodiar el vídeo de PxC

Els Mossos d'Esquadra van ser a la sortida de la Biblioteca durant tot el vespre

Tant Josep Angalada, president de PxC, com Robert Hernando, cap de llista per Igualada, van presentar a Igualada els seus compromisos amb la ciutat. Les cadires de la sala Joan Brossa de la Biblioteca van omplir-se dels candidats als municipis de l'Anoia que també es presenten als seus Ajuntaments respectius. Així, van realitzar la 'foto de família', tal i com la va definir Anglada.

El president de Plataforma per Catalunya va criticar, per mitjà d'unes paraules dures i concises, els polítics dels altres partits 'perquè han fet de la mentida el seu argument', i va definir que la política de PxC vol fugir de la 'Catalunya del kebab i el cus-cus' i prioritza la construcció d'una 'Catalunya de pa amb tomàquet i de la sardana'.

PxC defensa estrictament 'la gent de casa'

Pel que fa als compromisos que Plataforma per Catalunya pretén a Igualada, Hernando va parlar d'invertir els diners que s'han dedicat a llibres escolars íntegrament per a famílies autòctones amb problemes econòmics. Per altra banda, va exigir que els treballadors que siguin contractats a partir de la subvenció que rep l'Ajuntament -contractació de 300 treballadors durant 6 mesos- siguin estrictament 'gent de casa'.

Hernando va plantejar la necessitat de reduir al 50% la taxa de les terrasses dels bars per compensar les pèrdues provocades arran de la llei antitabac i va assegurar 'suprimir' la zona blava de l'Hospital. En referència al medi ambient, el cap de llista per Igualada va definir la seva intenció de construir un picnic-parc verd a les piscines del Requesens.


36 Comentaris

U

Una que no és hipòcrita

17 de maig 2011.08:48h

Respondre

pseudoprogre, així doncs si els immigrants delinqueixen perquè necessiten ajuda, això què vol dir? Que cal fer discriminació positiva donant-los més ajudes? Doncs jo no hi estic gens d’acord,... Llegir més perdoneu, però algú ho havia de dir! Amb aquestes opinions i actituds fomentes les postures xenòfobes, cal tenir sentit comú.

t

tinet

igualada

17 de maig 2011.07:23h

Respondre

Us recomano llegir el tríptic i coneixer la iniciativa d’Òmnium Anoia, ”Tots som de casa”. Molt... Llegir més instructiva
http://anoia.omnium.cat/www/anoia/ca/
http://anoia.omnium.cat/docroot/omnium/includes/news/fitxers/4871/TOTS-SOM-DE-CASA.pdf

p

pseudoprogre abenoza

16 de maig 2011.21:10h

Respondre

de debò anna? de debò creus que he dit que els pobres tenen dret a robar?
no, no, perquè en això no m’hi he posat: he dit que necessiten ajudes econòmiques perquè no acabin caient en la... Llegir més delinqüència. que si delinqueixen és perquè estan desamparats, i que més fàcil que fer-los fora seria ajudar-los a sortir del seu pou. però és igual eh anna, perquè repetir-se es fa avorrit i més quan tens la sensació que intentes convèncer un quadrat de que no tot són rectes i angles.
deixem-ho aquí, els pseudoprogres a una banda i els protectors dels nostres fills a l’altra. il·lusos de nosaltres que creiem que l’educació servia per alguna cosa i que la gent aprendria que tothom val el mateix. mira’t el comentari de l’arià, que deu ser el setè o així, si vols saber el que penso de debò. ell no ho va acabar de posar, però jo crec que convé.

Primer van agafar els comunistes,
i jo no vaig dir res perquè no era comunista.

Després es van endur els jueus,
i jo no vaig dir res perquè no era jueu.

Després, van venir a buscar els obrers;
no vaig dir res, perquè jo no era obrer ni sindicalista.

Més tard es van ficar amb els catòlics,
i no vaig dir res perquè jo era protestant.

I quan, finalment, em van agafar a mi,
ja no quedava ningú per protestar.



senyors, la xenofòbia i el feixisme funcionen així.
perdoneu,
però algú ho havia de dir.

j

juan rodriguez

igualada

16 de maig 2011.07:45h

Respondre

Jo hi vaig ser-hi i us diré que de la quinzena de persones que hi habia només un parell debien tenir edat de votar. Fins i tot hi habia algun que no debia tenir ni els 10 anys. Potser s’haurien... Llegir més de preocupar més d’ estar a aquestes hores de la nit a casa, sopant o anant a dormir ( que a l’endemà hi habia cole ), que no pas jugant al carrer. A no ser, es clar, que als seus pares tant se’ls hi enfoti. Així ens va ...

J

Jaumet

Igualada

15 de maig 2011.16:14h

Respondre

Vist lo vist, tinc una proposta a afegir al pla de PxC.

Agafem i fem fora del país (del nostre, no d’Espanya..) a tots els quinquis de famílies vingudes de l’estat espanyol després de la... Llegir més guerra civil perquè la meitat fan el ronso, i als instituts i al carrer intimiden i es posen amb el nostre jovent, no estudien, i no parlen el català ni a tiros.

Fem-ho no? Ah, no va bé? Perquè? Ah, que la majoria de votants de PxC són els pares d’aquests nanos? Vaja, llavors no clar, aquests si que hem de mantenir-los, com que no són musulmans..

P

Pere

Igualada

15 de maig 2011.15:10h

Respondre

Pau,

de moment això és Espanya, i aquests senyors tenen el meu vot perquè opino que tenen part de raó en el seu discurs. Potser no agraden les formes però posar una mica d’ordre en el tema... Llegir més inmigració, ja sé que no és competència dels ajuntaments, però si de denunciar a cada ciutat la situació local.

Ves saltant a corda que ja ets grandet....

A

Anna

Igualada

15 de maig 2011.14:29h

Respondre

Benvolgut pseudoprogre abenoza, dedueixo del teu raonament que tots els pobres tenen dret a robar als que ho ho són tant? Doncs s’haurà de reformar el Codi penal, però no per disuadir els... Llegir més delinqüents endurint les penes ni lluitar contra la impunitat dels multireincidents, sinó perquè el robatori, sempre que el lladre sigui més pobre que la víctima, deixi de ser delicte.

p

pseudoprogre abenoza

14 de maig 2011.01:08h

Respondre

res, per contestar a la tal anna, que raona que ”no sóc jo qui relaciona immigració i delinqüència, com us agrada dir als pseudoprogres que no s’ha de fer, sinó que són les dades... Llegir més estadístiques de la Generalitat” i que ”els musulmans ens volen tallar el coll a tots els infidels” i que per tot això votara PxC.


queda clar, anna: els immigrants delinqueixen més que els locals. significa que són dolents? no, significa que necessiten ajuda, perquè en una societat, delinquir no és mai l’opció preferida de ningú -no sé si ho havies pensat però és que és així- sinó una sortida d’emergència quan s’està malament.
et posaré un exemple de raonament fal·làcia com el teu: els pobres roben més. està claríssim. no tinc dades però no tinc cap dubte que el percentatge de pobres (diguem, persones dins de famílies amb ingressos mensuals inferiors a 1000 euros, que és la definició oficial) a les presons és molt superior al seu percentatge real de la societat. Potser són un 80% de les presons. Què me’n dius? Significa que els pobres són dolents i no mereixen bon tracte? Significa que els pobres s’han de fer fora i que si l’ajuntament contracta treballadors no ha de contractar pobres?
No, significa que els pobres se’ls ha d’ajudar. No perquè s’ho mereixin o s’ho deixin de merèixer, sinó perquè ho necessiten.
Si continues negant que el teu raonament va en aquesta línia, llavors, ja no diguis més, no sóc racista, no sóc xenòfoba. tens por d’ajudar i mala gana de moure un sol dit per una societat millor. prefereixes fer fora els problemes que solucionar-los. I si tu veus pel carrer musulmans que t’intenten tallar el coll, tranquil·la Anna, denuncia. Denuncia i t’asseguro que la policia, malgrat la ”conspiració”, malgrat la ”discriminació” dels locals, t’escoltarà. Fixa’t si t’ajudarà que ja fa més de dues setmanes que no cap musulmà talla colls a igualada.

p

pseudoprogre abenoza

13 de maig 2011.20:34h

Respondre

queda clar, anna: els immigrants delinqueixen més que els locals. significa que són dolents? no, significa que necessiten ajuda, perquè en una societat, delinquir no és mai l’opció preferida... Llegir més de ningú -no sé si ho havies pensat però és que és així- sinó una sortida d’emergència quan s’està malament.
et posaré un exemple de raonament fal·làcia com el teu: els pobres roben més. està claríssim. no tinc dades però no tinc cap dubte que el percentatge de pobres (diguem, persones dins de famílies amb ingressos mensuals inferiors a 1000 euros, que és la definició oficial) a les presons és molt superior al seu percentatge real de la societat. Potser són un 80% de les presons. Què me’n dius? Significa que els pobres són dolents i no mereixen bon tracte? Significa que els pobres s’han de fer fora i que si l’ajuntament contracta treballadors no ha de contractar pobres?
No, significa que els pobres se’ls ha d’ajudar. No perquè s’ho mereixin o s’ho deixin de merèixer, sinó perquè ho necessiten.
Si continues negant que el teu raonament va en aquesta línia, llavors, ja no diguis més, no sóc racista, no sóc xenòfoba. tens por d’ajudar i mala gana de moure un sol dit per una societat millor. prefereixes fer fora els problemes que solucionar-los. I si tu veus pel carrer musulmans que t’intenten tallar el coll, tranquil·la Anna, denuncia. Denuncia i t’asseguro que la policia, malgrat la ”conspiració”, malgrat la ”discriminació” dels locals, t’escoltarà. Fixa’t si t’ajudarà que ja fa més de dues setmanes que no cap musulmà talla colls a igualada.

.

....

Igualada

12 de maig 2011.20:14h

Respondre

Ni un extrem ni tampoc l’altre.... 1 de tot que quedi clar que no defenso gens l’Anglada, el seu discurs em sembla totalment populista i feixista. Hitler també tenia una mentalitat així culpant... Llegir més a TOTS els jueus de la crisi alemana d’aquell moment i ja hem vist com va acabar... no calen comentaris oi ?
Però per altra banda m’esgarrifo quan vec els tractes i favors que han donat el sr Zapatero i el tripartit amb els immigrants sota l’escusa que ”clar, cal ajudar als nouvinguts i cal integrar-los blablablaaa..” per què un immigrant no paga impostos per posar un local quan els meus pares si? no són ciutadans? (ahh clar és que són immigrants...) Fa anys van trobar un membre d’una cèl·lula islamista aqui a Igualada, l’atemptat de l’11-S planejat a BArcelona i rodalies, bandes llatines que porten navalles fins i tot dins els calçotets... brr no passa res pq hem d’intentar q s’integrin oi?
PD: Només dir que aquesta gent ( a part d’alguns os i companyia q no han treballat en se vida) s’han columpiat sobre el nostre sistema sanitari. La meva dona de fer feines va cada mes unes 5 o 6 vegades al metge (tal i com sona, tot i que a vegades més) i sempre ha intentat tenir la baixa per no treballar i cobrar d l’atur; tota la meva família anem durant tot l’any un màxim de 2 o 3 vegades al metge.... ho deixo aquí

A

Anna

Igualada

12 de maig 2011.19:45h

Respondre

Per cert, pseudoprogre, no sé on et deus informar tu, però avui mateix he llegit a El País que ”España es el país comunitario (...) con mayor presencia de naturales de países no... Llegir més pertenecientes a la Unión”. *
.
Tanmateix, és cert que també en tenim molts d’europeus, majoritàriament romanesos, compatriotes de grans intel·lectuals com E. M. Cioran i Mircea Eliade.
...
I com que conec la forma de pensar i d’argumentar dels pseudoprogres com tu, m’avanço al teu següent comentari: No, home, no, ja ho sé que no tots els romanesos són lladres de coure, nomes faltaria! Com tampoc tots els marroquins són delinqüents, ni tots els pakistanesos jihadistes, només faltaria!
...
Tanmateix, hi ha un desfassament important entre les dades demogràfiques de Catalunya i les dades de la nostra població reclusa. Es veu que oficialment la població immigrant a Catalunya es troba sobre el 14%, oi?, per descomptat sense comptar les persones d’origen estranger que ja han aconseguit la nacionalitat espanyola, ni els anomenats ”il·legals”, que per definició ningú té ni idea de quants són, tot i que se sospita que bastants. Doncs a les presons està moltper damunt d’aquesta xifra: de la població reclusa a les presons catalanes durant l’any 2010, el 44% eren de nacionalitat estrangera, xifra que tampoc no inclou les persones d’origen estranger que ja han aconseguit la nacionalitat espanyola, per descomptat. Dóna un cop d’ull a les dades gens tendencioses del Departament de Justícia. I que consti que no sóc jo qui relaciona immigració i delinqüència, com us agrada dir als pseudoprogres que no s’ha de fer, sinó que són les dades estadístiques de la Generalitat:
. ..
http://www.idescat.cat/pub/?id=aec&n=881&lang=ca
...
...
.
* www.elpais.com/articulo/sociedad/Fronteras/quita/pon/elpepisoc/20110512elpepisoc_1/Tes

A

Anna

Igualada

12 de maig 2011.18:56h

Respondre

Psudoprogre de mig pèl, gràcies per il·luminar una mica la meva immensa ignorància. Ara que m’has dit que islam significa pau ja em quedo molt més tranquil·la. Perquè això vol dir que els... Llegir més islamistes, com més radicals millor, més pacífics i bones persones. I jo que em pensava que els salafistes ens volíen tallar el coll a tots els infidels. Avui podré dormir molt més tranquil·la. Gràcies, guapo.

P

Pseudoprogre de mig pèl?

Igualada

12 de maig 2011.08:28h

Respondre

Estimada Anna,
Només et demanaria que t’informéssis millor del que prediques tan alegrement, potser si que tenim el major número d’immigrants de la UE, però és que la gran majoria són... Llegir més immigrants provinents d’Europa!!!!
Ah, la informació ens fa més lliures i ens ajuda a no tenir POR, així sabries que la traducció d’ISLAM significa PAU.
Apa, a llegir una mica que ja et convé!

M

Marta

Igualada

12 de maig 2011.01:02h

Respondre

M’agradaria saber quina va ser la generació del Sr. Anglada la que va haver d’emigrar cap a Catalunya. Dubto que estiguin gaire orgullosos d’ell....

C

Carles

Hospitalet Llobregat

12 de maig 2011.00:41h

Respondre

És molt fàcil crear estereotips i prejudicis:
ELS IMMIGRANTS SÓN .............
Afegeix qualsevol adjectiu negatiu i tindràs eslògans de l’extrema dreta que representa Plataforma per... Llegir més Catalunya.
Ara es centren en els immigrants, després atacaran la resta de col.lectius. Així és el fascisme. Anglada vé de Fuerza Nueva de Blas Piñar, les restes del franquisme. Un altre exemple: el cap de llista de Plataforma a Badalona és Carlos Francisoud, condemnat per 17 atacs terroristes amb 8 anys a la presó. Busqueu al google...Una abraçada!

v

vilarrubias

Igualada

11 de maig 2011.23:00h

Respondre

Bon vespre;

Jo he de dir que de política no en sé ni un borrall, però avui he vist una persona més aviat dretana donant d’amagat un munt de menjar a una pobra dona. I he vist gent oficialment... Llegir més molt igualitària i molt solidària emmerdant els carrers i arrencant flors d’una jardinera pública. Per això he après a no jutjar per culpa d’una ideologia, sinó sobretot dels fets i les accions. I des d’aleshores tinc la sensació d’equivocar-me molt menys que abans.

El problema que veig ara és que aquest vídeo de campanya brilla per la seva manca de contingut. Puc acceptar i fins i tot entendre que un partit polític estigui en contra de la immigració, sobretot si és descontrolada, però el món seguirà amb els mateixos problemes i no haurà servit de res. Volíem globalització? ja la tenim.

Però tampoc podem fer com qui tanca la gàbia dels gossos. Sóc una persona amb arrels familiars a la Conca d’Òdena durant més de 750 anys, i mai se m’acudiria mirar, per exemple al comentarista Arià per damunt de l’espatlla. Que potser sóc jo més que ell per néixer on ha nascut o procedir d¡on procedeix?

Siusplau, Senyors de PxC, deixeu-vos d’ideologies tan extremistes, mireu-vos el sol que surt, ho fa per tothom, pel blanc i pel ros i pel negre, intentem treballar, intentem endreçar una mica el nostre àmbit. Conservo com un tresor un poema que em va fer conèixer de petit l’Antoni Dalmau: deia Martí i Pol:

”En pur silenci
hem preservat uns àmbits.
Edifiquem-hi,
tenaços, una pàtria,
l’àmbit de tots els àmbits”.

...però amb tothom qui vulgui estar-hi. O no serem justos ni tan sols amb nosaltres mateixos.

PD: a la propera, sisplau, feu una campanya que no provoqui aquesta curiosa mescla de terror i ridiculesa...potser aleshores acabem de veure l’espot.

U

Un

Igualada

11 de maig 2011.22:52h

Respondre

Una,

Tu et vas arribar a treure el graduat escolar? Només des de la incultura i la ignorància més absoluta es poden escriure unes barbaritats semblants.
Ja t’imagino. Segur que ets de les que... Llegir més després d’escriure aquestes infàmies te’n vas a resar el parenostre tan tranquila. Ja estàs del tot segura que Jesucrist defensava el que defenses tu?
A les persones que pensen com tu només els desitjo algun dia la misèria econòmica més absoluta perquè us sentiu com aquests immigrants que tant detesteu i que només han vingut al nostre país per necessitat. La gran majoria intenta viure de forma honrada, i no té perquè pagar la delinqüència d’alguns (delinqüència normal en qualsevol context desestructurat econòmicament) amb el despreci i el racisme de la nostra societat.
I també desitjo que el dia de la teva extramunció (que de debó espero que tardi molt arribar encara) recordis tots aquests pecats, a veure si tens la sort que Déu te’ls perdona.

A

Anna

Igualada

11 de maig 2011.21:44h

Respondre

Espanya és el país de la UE amb un major nombre absolut d’immigrants, molts més que Alemanya i França, per exemple. I no és precisament un dels països més rics. Tan sols això ja és motiu... Llegir més suficient per emprendre accions decidides i de simple supervivència econòmica.

Però a més hi ha el tema de la islamització del nostre país. Els musulmans no tenen ni la més mínima intenció d’integrar-se. Per a ells tots nosaltres som infidels, i... (m’autocensuro, perquè...).

Tots aquests pseudoprogres de mig pèl que tant els defensen, haurien de conèixer una mica més de què va l’islam. Per als musulmans, els cristians són tan sols uns imbècils que s’han equivocat de déu, però el pitjor de tot son els agnòstics i els ateus. Si poguéssin... (m’autocensuro).

Em fan molta por tota aquesta gent, i els polítics covards i acomplexats que tenim, els donen corda, ajuts de tota mena i fins i tot mesquites, estan jugant amb la nostra vida i la dels nostres fills. Per això, sense ser fatxa, ni racista, ni xenòfoba, votaré PxC. Perquè tinc por.

P

Pau

IGD

11 de maig 2011.21:37h

Respondre

La competència d’estrangeria és del govern central. Què es pensen que faran aquests il·luminats de PxC des d’un ajuntament ?

i

igualadí

11 de maig 2011.21:23h

Respondre

Qui és el de casa, un marroquí que parla català i treballa o un andalús que fa trenta anys que viu aquí, no parla català i està a l’atur (i no busca feina) ?
Doncs tots ells són d’aquí,... Llegir més si volen ser-ho, oi ”amics” de PXC ?

M

Marcel

Igualada

11 de maig 2011.21:12h

Respondre

Una,

suposo que tu no has vist el video d’un jove Anglada en una plaça de braus en un miting del 86 formant part del Frente Nacional, cridant ”Arriba Espanya”!!!

Us poso l’enllaç perquè... Llegir més veieu qui és aquest senyor...

http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA&playnext=1&list=PLBD3F22FF8A1C6A84

Que diu que vol la Cataluya del pa amb tomàquet... ell el que li va és la España, Una, Grande y Libre!

Mort al feixisme, visca la Catalunya multicultural i lliure!

A

Arià

11 de maig 2011.21:00h

Respondre

La gent autòctona qui són? És que no me’n recordava que la gent neix amb etiqueta. És que a història hem estudiat que tots valem el mateix pel sol fet de ser humans. Potser vaig faltar a... Llegir més classe el dia que explicaven quantes generacions es necessiten perquè et considerin d’aquí. Perquè una bona part dels qui defensen aquest partit -com jo- tenen els avis andalusos o murcians o aragonesos... Ells també, nosaltres també som immigrants. Tots ho som, perquè això és la terra. Una grandesa inevitable de la terra és que sempre precedeix la seva habitació. Si hagués existit aquest partit fa 50 anys, li hagués dit als meus avis que reculessin cap al sud? Que no els volien aquí, que primer els de casa?
No senyors, ni delinqüència, ni religions. Cap excusa es posa per davant de la igualtat, d’aquesta ”nostra igualtat” que l’”Anna” defensa. Igualtat, per cert, defineixo, és el fet que tots valem el mateix. Que si delinquim se’ns jutgi per delinquir, però mai per ser una o altra cosa. Curiós que això de la igualtat no se m’acudís a mi, sinó que sigui l’article primer de la Declaració dels Drets Humans.

Article 1
Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets.

I punt. I si tu tens dret a ajuda, ells també. I si jo tinc dret a llibres, ells també. I si jo tinc 100 i ells 50, llavors, ells MÉS.

Però com diu el meu professor d’història, que tots valem el mateix no és una cosa que es discuteixi i de la que convencis a la gent. O ho creus, o no ho creus.

Malgrat estic en contra de les fal·làcies ad hominem (defineixo, atacar directament una persona per desprestigiar la seva idea) a alguns potser els convindria saber alguna cosa més d’aquest Anglada i les idees que duu. Perquè a vegades la demagògia ens confon i no vull pensar que tots vosaltres realment defenseu les idees que defenseu. Si la xenofòbia i el feixisme estan tan estesos de debò, quina por, nois. Quina por.

I amunt tothom contra el feixisme! Defensem els immigrants o caieu en l’error de despreocupar-vos-en perquè no sou vosaltres. I suposo que tots coneixeu aquell text..
Primer van agafar els comunistes, jo no vaig dir res, perquè no era comunista. Després es van endur els jueus i jo no vaig dir res, perquè no era jueu.
Sabeu com acaba, oi?


Amb orgull, un dels saltadors de corda. Ah, i amb dret a vot.

U

Una

11 de maig 2011.19:38h

Respondre

Em sap molt de greu que insultin així un partit que propugna valorar els drets dels autòctons i que vol defensar-nos de l’augment de la delinqüència immigrant.

De veres, em sap molt de greu... Llegir més que els nostres jóvens defensin més als immigrants que als autòctons, no crec que parodiessen el mateix cas tractant-se de persones de nacionalitat espanyola o catalans com nosaltres. Quina llàstima de jóvens, quan seran grans entendran el perquè ens hem de defensar de l’augment de la delinqüència, no se n’adonen perque mai no han conegut la nostra época en que hi havia molta menys delinqüència.

Penseu que aquests jóvens que han fet la paròdia no saven el que ens costa als seus pares que ells estudïin, mentre l’estat o el govern donen beques a tots els immigrants que els seus pares es neguen a cotitzar.

Em consola pensar que quan es faran grans s’adonaran de que treure’s el pa de la boca quan no tenim nosaltres ni per a menjar és un suicidi.

A

Anna

11 de maig 2011.19:32h

Respondre

Aneu votant als mateixos de sempre, aneu. Aqust país, la nostra cultura, la nostra llibertat, la nostra democràcia, el nostre tarannà, la nostra llengua, els nostres drets, la nostra igualtat, la... Llegir més nostra democràcia... se’n van en orris en pocs anys, si algú no hi posa remei. D’aquí uns quants anys, totes amb vel i a callar. L’islam i la llibertat són incompatibles.

E

Elisenda

11 de maig 2011.19:06h

Respondre

Amb el que m’agraden a mi els kebabs...!

Seria patètic que aquesta gent arribés a tenir representació dins de qualsevol Ajuntament de la comarca (i de fora la comarca també, clar)!

P

Pep Vila

igualada

11 de maig 2011.17:11h

Respondre

És molt curiós veure com parlen millor en català els subsaharianas de la Plana de Vic que els andalusos del Baix Llobregat. S’integra qui vol. Quins són llavors els de casa ?

P

Pau

11 de maig 2011.16:52h

Respondre

Inici del programa electoral de PXC:
Moros NO.
Fi del programa electoral de PXC.

P

Pau

Igualada

11 de maig 2011.16:29h

Respondre

Estimat Joan,

Ahir vaig participar d’aquest acte-protesta cap al no gens estimat partit xenòfob i feixista que intenta aprofitar-se de la fàcil demagògia per incrustar el seu patètic discurs.... Llegir més Em sap greu però poca feina no, molts d’aquests havíem estat estudiant tota la tarda a la biblioteca, i més de dos tenien edat per votar. A part aprofito que vam aprofitar per mostrar a la gent de PxC per veure com la gent immigrant pot integrar-se, i més per exposar la meva opinió de que molts d’aquests si tinguessin l’oportunitat farien molt més de la seva vida que aquesta colla de feixistes. Si volen a l’antic règim ( que com molt bé surt a un vídeo és el que voldria l’Anglada), van molt equivocats. De pas, que sapiguen que això no és Espanya!!!

J

Joan

Igualada

11 de maig 2011.16:15h

Respondre

Jajajajaja! Com vaig riure quan vaig sortir d’ allà i vaig veure la poca feina que teniu. Per cert no estic segur si el que feien era una paròdia o jugaven de veritat perquè dels 15 nanos que... Llegir més potser hi havia allà com a molt dos tenien edat per votar.
Aquest senyor té el meu vot, és necessari que estigui dins de l’ ajuntament d’ Igualada això no pot continuar així!

m

mahmud

igualada

11 de maig 2011.16:06h

Respondre

Aquests joves demostren més intel·ligència que la PxC.
Tutusaus, si la teva ciutat es degrada i expulsem els ”moros” com segur que a tu t’agradaria, la teva estimada ciutat seguìrà... Llegir més degradant-se.
Els joves aquests aixó ho saben prou.
Per cert, m’han dit que les noies amb burka que saltaven a la corda tenen tots els papers en regla.

t

tutusaus

Igualada

11 de maig 2011.15:11h

Respondre

Doncs els meu vot el tenen! Estic farta de veure com la meva ciutat es degrada i nungú fa res!!

X

Xavier

igualada

11 de maig 2011.14:53h

Respondre

Bona iniciativa!! encara que encara queda molta feina. tots els mitjans valen per lluitar contra el feixisme!!!!!

P

Pol

Igualada

11 de maig 2011.13:23h

Respondre

Una bona iniciativa, si senyor.

T

Toni

Igualada

11 de maig 2011.10:56h

Respondre

Bona feina. Molt millor això que la concentració que es va fer al Ciutat d’Igualada amb ous de pintura.
Això els hi fa més mal. No es poden presentar com a víctimes de res. Enhorabona per la... Llegir més iniciativa.

G

Guillem

igualada

11 de maig 2011.09:43h

Respondre

Que grans!! Endavant i força, evitem que aquests feixistes entrin a l’Ajuntament!!

S

Sílvia

Igualada

11 de maig 2011.09:26h

Respondre

Felicitats als joves que van estar a la biblioteca parodiant al PxC, un partit vergonyant que fins i tot requereix ser protegit pels mossos...sense paraules...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.