TORNAR

ERC proposa fer un centre cívic a la caserna de la Guardia Civil

Alba Vergés i Bosch presenta els eixos de programa en l'àmbit de serveis a les persones i gent gran

politica
Dimarts, 10 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Alba Vergés i Bosch, la número tres en la llista d’ERC- Rcat, va presentar aquest dilluns els eixos bàsics del seu partit en materia de gent gran i serveis a les persones. Segons la republicana, el més important és que igualada no faci cap pas enrere i va afirmar: ‘Racionalitzar la despesa sí, però no retallant serveis’. Entre les propostes de Vergés s’hi troba la idea de convertir la caserna de la Guardia Civil en un centre cívic que cobreixi la zona dels 7 camins.

Joan Torras i Alba Vergés

Durant la seva intervenció, Vergés va apostar per l’escola d’infermeria, i va acusar l’ajuntament igualadí pel fet que igualada encara no compti amb l’equipament: ‘Si no la tenim és per la poca diligència del govern actual’. Entre les altres idees que es van dibuixar en el discurs de la número 3 d’ERC-Rcat, s’hi troba defensar les persones amb discapacitats, promocionar l’accés a l’habitatge o dur a terme polítiques d’atenció domiciliaria per a la gent gran.

Pel que fa a la construcció d'un centre cívic a l'actual caserna de la Guardia civil, Torras va afegir que es tracta d’una zona de futur per a la ciutat: ‘On l’ajuntament no hi té terreny en propietat’ i va recordar que ERC va fer una proposició no de llei al parlament. Torras va explicar que Esquerra volia convertir la idea en un projecte de ciutat però alguns partits s’hi van oposar: ‘El PP ho va veure com un atac a la Guardia Civil’


2 Comentaris

R

Robert Estruch

Igualada

10 de maig 2011.16:46h

Respondre

Joan amb quins diners es pagarà un centre cívic en els propers quatre anys? Menys demagògia si us plau

j

jaume rodriguez enrich

igualada

10 de maig 2011.09:09h

Respondre

Bon dia Igualada
conceptualment entenc la proposta , pero are son moments de esser practics i no toca els collons mes del necesari.
Aixi m ho sembla amb tot el respecta per la proposta.
M agradan... Llegir més els centres civics M agrada Igualada. .

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.