TORNAR

L'ANC denuncia un atac al cotxe de la seva coordinadora comarcal

Recorden que hi ha episodis d’intolerància a diversos punts de la comarca contra l’independentisme

politica
Dimecres, 30 maig 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'organització de la societat civil de l'independentisme alerta que "es vol crear un clima de submissió i de por. No volen que pensem, no volen que parlem, no volen que mostrem els nostres símbols". Consideren que els atacs que han rebut van molt més enllà de les bretolades.

L'Assemblea Nacional Catalana a l'Anoia ha denunciat que aquest divendres 25 "hem patit un altre atac feixista". Es tracta del cotxe de la coordinadora comarcal, estacionat al Passeig Verdaguer. Consideren que "aquests tipus d'atacs van més enllà de la bretolada, no son casualitat. Ha estat la víctima dels intolerants, dels que no accepten qui pensa diferent, d'aquells que no tenen cap altre argument per defensar les seves idees que la violència i l'agressió".

Les pintades fetes al cotxe estacionat al PasseigEn un comunicat, manifesten que "no és només una bretolada, és feixisme. Per que el feixisme avantposa la nació per davant de l'individu. La violència, l'atac o l'agressió formen part de les eines que utilitzen per imposar el seu ideal. Els feixistes no accepten la diferència, no argumenten ni volen convèncer, només volen imposar el seu pensament totalitari. El mitjà no importa, queda justificat si la causa és salvar la nació espanyola".

L'organització assenyala que s'estan produint diversos atacs a la comarca i que "l'extrema dreta, revifada i tolerada al carrer, actua amb total impunitat: manifestacions ultres amb violència, atacs a símbols legítims a l'ajuntament de Barcelona, destrosses al parc dels infants de Masquefa, rodes punxades a membres de regidories o CDRs, atacs i menyspreus als nostres socis i simpatitzants de Vilanova del Camí... fins i tot s'hi han atrevit al Parlament".

Criden a "defensar el nostre dret a la llibertat d'expressió. Des de l'ANC de l'Anoia denunciem aquests actes i manifestem la nostra perseverança a seguir treballant des dels pobles, barris i racons per a la democràcia i la dignitat, sense por, els agradi o no, fins a la República Catalana".


1 Comentaris

J

JOAN MARTI CARBONELL

IGUALADA

3 de juny 2018.10:58h

Respondre

Hem d’aprendre a ser tolerants amb els que pensen diferent de nosaltres, hem de comprendrels, ja que ells també tenen les seves raons per pensar. No som maquines i per sort tots podem pensar... Llegir més diferent. No usem la violència contra la violència.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.