TORNAR

L'ANC vol omplir l'Ateneu dissabte per "escalfar motors" pel 27S

L’agrupació territorial convida a debatre el moment actual del procés

politica
Dimecres, 4 febrer 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Assemblea Nacional Catalana a l'Anoia vol mantenir viva la mobilització per aconseguir la sobirania del país. Ha convocat un acte a nivell comarcal per debatre el moment actual del procés i abordar com afrontar els mesos que queden per les eleccions del 27 de setembre

"Guanyar el 27S". Aquest és l'objectiu amb el que l'assemblea territorial de l'ANC d'Igualada convoca el proper dissabte a l'Auditori de l'Ateneu als seus membres, simpatitzants i persones afins al moviment independentista. El període de mobilització per guanyar el 27S "ha començat", i l'ANC Anoia planteja, a 2/4 de 12 del dissabte 7 un acte obert per tractar el moment actual del procés i "proposar i presentar línies d'actuació" del moviment independentista per fer el camí cap a les eleccions del darrer diumenge de setembre.

L'ANC vol mantenir viva la mobilitzacióL'Assemblea vol analitzar també els esdeveniments que "han marcat els últims temps des del 9 de novembre" fins a la convocatòria de les eleccions del 27S. Manifesten que "ara ja és el moment d'escalfar motors, de posar-nos en marxa perquè assolim el gran objectiu de l'ANC que és propiciar la independència" de Catalunya. La Junta de l'AT d'Igualada proposa en el marc d'un vermut aquesta trobada, festiva i de militància alhora, que ha de servir "per engrescar-nos a tots plegats a fer l'impuls definitiu per guanyar les eleccions".


1 Comentaris

p

pep

08700

6 de febrer 2015.11:25h

Respondre

Escalfeu lo que volgueu pro assegureu de que els motors, estant ben posats a punt, i no facin gens de FUM. ( Porfa!, que hagin passat la ITV)
Igualada ja esta massa contaminada per el fum dels... Llegir més xarlatans, entre els del ajuntament i vosaltres, estem ben arreglats.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.