TORNAR

Àngels Chacón firma amb els altres candidats independentistes un compromís per no pactar amb el PSC

Cinc candidatures signen el document on s’explicita que no s’hi pactarà ”sigui quina sigui la correlació de forces”

politica
Dijous, 11 febrer 2021. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les formacions que aposten per la independència signaven aquesta setmana un compromís en el que afirmen que no pactaran amb el PSC. Es tracta d'una iniciativa sorgeix de l'associació Catalans per la Independència.

Catalans per la Independència, una entitat "desvinculada de tots els partits i altres entitats independentistes" ha impulsat un compromís en que les cinc principals candidatures independentistes rubricaven per escrit un document on expliciten que no faran cap "pacte de Govern" amb el PSC sigui quina sigui la correlació de forces. Hi ha la firma dels caps de llista d'ERC, Junts, CUP i Primàries, i de la igualadina del PDeCAT Àngels Chacón.

Aquest document es firma en una setmana de foc creuat entre independentistes, on les diverses formacions s'han etzibat els pactes que mantenen amb els socialistes en altres institucions (a la Diputació, Junts i el PSC) o el suport que es dona des d'Esquerra al govern de Pedro Sánchez i Podemos a Madrid. 


1 Comentaris

E

Eduard Ruiz

Igualada

13 de febrer 2021.16:47h

Respondre

UNA SOCIETAT PLURAL CONFRONTADA, 50 % - 50 %, UNA SOCIETAT MALALTA, no té projecte de futur: si continuem així el pitjor està per arribar. i els més perjudicats els més vulnerables ... Llegir més (econòmica, social i/o emocionalment). FINS QUAN ??

Com va manifestar fa poques setmanes el filòsof Rafael Argullol: “Poques vegades la intel·ligència ha estat tant allunyada de la política”.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.