TORNAR

Àngels Chacón lamenta els mals resultats, però assegura que el PDeCAT es queda

La igualadina manifesta, però, la sastifacció per la majoria independentista

politica
Dilluns, 15 febrer 2021. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Tot i obtenir uns bons resultats a l'Anoia, el global dels resultats a Catalunya no ha permès que el PDeCAT entri al Parlament. El vespre d'aquest diumenge, la candidata igualadina de la força, Àngels Chacón, assumia els mals resultats.

Àngels Chacón, votant aquest diumengeLa cap de llista del PDeCAT a les eleccions, la igualadina Àngels Chacón, lamentava en roda de premsa els resultats del partit als comicis. "No podem estar contents. No hem assolit l'objectiu d'entrar al Parlament", manifestava des de l'Hotel Catalonia Plaza de Barcelona, en declaracions que recollia l'ACN. L'exconsellera d'Empresa i Coneixement assegurava que la política és una "cursa de fons" i que l'espai representat pel partit demòcrata "seguirà existint", ja que té molta força als ajuntaments.

La presidenciable igualadina celebrava la consolidació de la majoria independentista al Parlament però alertava de la irrupció de Vox, que "polaritzarà" els debats i "distorsionarà" el contingut. Afegia que el PDeCAT tenia una "repte difícil" per endavant i "poquíssim temps" per dur-lo a terme. "Hem optat per tenir veu pròpia, però hem anat moltn justos", manifestava. Agraïa la "confiança" als més de 75.000 votants del partit.

En la roda de premsa, l'acompanyaven el president del partit, David Bonvehí; els números dos i tres per la demarcació de Barcelona, Joana Ortega i Marc Castells, respectivament; el diputat Ferran Bel, i el director de campanya, David Font, entre altres. Bonvehí afirmava que el partit ha tingut "la millor candidata" dels comicis, però que "no ha estat suficient" per assolir els objectius marcats. 


4 Comentaris

J

Josep

Igualada

19 de febrer 2021.21:38h

Respondre

Res, a demanar feina a tots els que els hi has contractat Apps aquests anys i a Igualada nou batlle daqui 2 anys i a Catalunya seguirem avançant malgrat aquestes pedretes.... bon vent !!!!

j

josep

igualada

16 de febrer 2021.17:11h

Respondre

El Pde Cat es queda???
Com es pot tenir tant morro.
Encara no heu fet prou mal a l’independentisme. Que teniu al cap ???

j

jab

Igualada

15 de febrer 2021.15:24h

Respondre

Força als ajuntaments? es conya oi? També dèieu que la teníeu al Parlament i la realitat us ha demostrat que si en teníeu alguna era perquè estàveu dins de Junts.

Fora de Junts, només sou... Llegir més una força política residual a desaparèixer. Sou la nova Unió Democràtica de Catalunya ... Una autèntica llàstima.

T

Toni

Igualada

18 de febrer 2021.12:19h

No crec que el PDCAT es quedi però si que la Sra.Chacón es molt valida per gestionar el país en algun dels seus àmbits , la llàstima es haver triat la formació equivocada però diuen que... Llegir més rectificar es de savis i tan ella com junts poden sumar per el país i tornar a estar junt. Una altre cosa es el numero 3 de la llista, aquest senyor si que t’he que desaparèixer de la política d’aquí un parell d’anys en les properes eleccions municipals ja que ha demostrat que l’únic que desitja es empoltronar se i ”donde dije digo digo Diego ”. Sort Sra.Chacon, vostè SI que val, com ja va demostrar en la gestió del tancament de la Conca amb serietat , rigor i sense exigir mes del compte, però va triar mals companys de viatge

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.