TORNAR

Anna Simó visita Igualada dijous per parlar de la situació dels presos polítics

L’acompanyaran les advocades Carolina Telechea i Blanca Solano

politica
Dimarts, 30 gener 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La situació dels quatre presos polítics catalans que estan a les presons espanyoles des de la tardor es tractarà en una xerrada que organitza Esquerra. La convidada principal és una de les dirigents del partit republicà, l'hospitaletenca Anna Simó.

Aquest dijous, 1 de febrer, la republicana Anna Simó serà a Igualada. En un moment de màxima tensió del conflicte amb l'Estat espanyol, la que va ser fins la darrera legislatura secretària de la Mesa del Parlament oferirà una xerrada sobre la situació dels presos polítics i el relat judicial dels darrers mesos. Les advocades igualadines Blanca Solano i Carolina Telechea, aquesta darrera també regidora d'ERC Igualada, acompanyaran l'adjunta a la presidència d'ERC en el col·loqui que porta per nom 'Presos polítics: quina és la situació judicial?'.

Anna Simó, que va ser a la Mesa del Parlament l'anterior legislaturaTotes tres ponents intentaran respondre els dubtes que a tots ens sorgeixen al voltant de l'embat judicial que han rebut molts dels representants polítics catalans, alguns encara a la presó, altres a l'exili, però també de tots aquells que varen haver de declarar davant els organismes judicials de l'estat espanyol, i que encara estan pendents d'un judici. La xerrada, oberta a tothom, l'Espai Cívic Centre, al carrer Trinitat 12 d'Igualada, a 2/4 de 8.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.