TORNAR

Aprovació dels pressupostos

Ple Municipal d'Igualada

politica
Dimarts, 4 novembre 2008. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els ple municipal a Igualada d’aquest vespre a Igualada servirà per aprovar els pressupostos i les ordenances fiscals pel 2009, uns pressupostos de 68 milions d’euros i unes ordenances que incrementaran les taxes com a màxim l’IPC. La sessió arriba amb un acord a sobre la taula, el del grup Entesa i el grup municipal del PP.

La lleugera disminució respecte a l’any passat respon a la voluntat, dels dos grups que han assolit l’acord, que en moment de crisi cal fer un pressupost auster. Pràcticament totes les regidories redueixen les seves partides que es mantenen per la branca social i d’ajuts a entitats i associacions. També la regidoria de promoció econòmica veu un augment de mig milió d’euros respecte l’any passat.

On es nota la contenció és en el descens de més del 13 per cent de la partida destinada a inversió, ja que l’ajuntament ha previst que la inversió principal es faci a través de les societats municipals SIMA i PIMHA (16 milions d'euros) que mantindrà l´esforç inversor.

Pel que fa les ordenances fiscals, taxes, i preus públics, aquests augmentaran coma màxim l’IPC (4’5%) tot i que i ha partides inferiors com l’IBI (un 3’77%).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.