TORNAR

Aquest dissabte, acte de Reagrupament a Tous

Hi intervindran Carles Móra i Teresa Pelegrí

politica
Divendres, 24 setembre 2010. 18:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Reagrupament Independentista, formació política que té com a objectius principals assolir la independència de Catalunya i la regeneració democràtica del sistema polític català, celebra aquest dissabte 25 de setembre a les 6 de la tarda, al Casal de Sant Martí de Tous, un acte de presentació de la seva proposta nacional a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

La presentació comptarà amb ponències a càrrec de Carles Móra, alcalde d’Arenys de Munt i número 2 de la llista per Barcelona, i de Teresa Pelegrí, candidata en representació de l’Anoia. L’acte forma part del centenar d’esdeveniments programats per Reagrupament des de les seves seus locals durant el mes de setembre, responent al desig d’arribar a tots els indrets de Catalunya per explicar la necessitat d’assolir un estat propi català i modificar les lleis de funcionament de l’administració pública i dels partits polítics catalans, per impulsar el progrés tan econòmic com social de la nostra nació.

Regrupament Anoia


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.