TORNAR

Article de Joan Torras: 'Ens cal ser forts per garantir el motor del canvi'

Articles d'opinió dels candidats a l'alcaldia

politica
Dimecres, 18 maig 2011. 09:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ara més que mai ens cal ser forts. Perquè només si Esquerra-Reagrupament som forts hi haurà canvi de veritat a Igualada i el PP no condicionarà un altre cop cap govern. Perquè socialistes i convergents, anant sols, són el mateix de sempre. No són el canvi. Ja han manat 32 anys i ells ens han portat fins aquí, a una ciutat sense teixit industrial. No volem la Igualada del blanc o negre. Esquerra-Reagrupament garantim el motor del canvi. Perquè tenim un projecte sòlid i coherent. Som els únics que parlem d’innovació i coneixement, de cohesió, diàleg i de lideratge amb els igualadins i els pobles veïns més enllà de personalismes.

Joan Torras

Així ho hem explicat als més de 700 igualadins que s’han reunit amb nosaltres els darrers vuit mesos. La ciutat ha de tenir veu i acció. S’ha de comptar amb tothom per tirar endavant. Sembla lògic però només ho defensem nosaltres. Ningú més ho recull al seu programa amb aquesta passió. Associacions, entitats, societat civil i emprenedors, s’han d’escoltar i executar les seves propostes.

L’Ajuntament ha de fer fàcil la relació amb els igualadins, ha de guiar i no dirigir. I fins ara no s’ha fet. Més enllà de discussions estèrils cal que junts treballem per Igualada. Que siguem sincers i ens arremanguem. I només Esquerra-Regarupament ho defensem. Perquè representem el canvi d’una generació. Un equip que suma, renovat, preparat i plenament integrat a Igualada. Joan Requesens a les entitats juvenils i culturals, Alba Vergés economista i vinculada al món sòcio-sanitari i a les consultes pel dret a decidir, Ramon Costa, a l’àmbit empresarial i les noves tecnologies, Carina Alcoberro dins la cultura popular i Toni Claramunt de sempre compromès amb l’independentisme. Perquè representem a més la veu de l’experiència, del diàleg i del sentit comú. Perquè compto amb la meva experiència en la gestió personal com a empresari, reinventant-me per crear riquesa i ocupació.

Perquè com a conseller de promoció econòmica al Consell Comarcal compto amb l’èxit d’haver aconseguit per primer cop que tots els municipis de l’Anoia anéssim junts. I així sumant tots i amb el triple eix economia, coneixement i innovació ens en sortirem. Perquè cal que els més de 9 polígons industrials de la Conca s’especialitzin i es coordinin. Igualada ha de liderar la sortida de la crisi. Però no amb empreses municipal estèrils o invents com el World Trade Center que han llençat 1,9 milions d’euros i mai seran realitat. Perquè tindrem el futur Parc de la Innovació Igualada Jorba al Pla de Can Blasi i hem sigut els primers en defensar-ho. Ben comunicat, comparteix espai amb els principals centres de formació i coneixement que tenim, l’Escola Universitària d’Enginyeria, el Centre Tecnològic AIICA, els instituts de secundaria de formació professional. I així amb els ajuntaments, el Consell Comarcal i les deu principals entitats científico- tecnològiques de la comarca tindrem un Parc de la Innovació per ser integrat a la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològic de Catalunya. Perquè si coordinem la tecnologia i la formació, el Parc Motor de Castellolí, el Centre de Simulació Sanitari a Igualada, referent a Europa, potenciem l’expansió de les adoberies a Vilanova o a Santa Margarida de Montbui i ho fem a través d’una Fundació pel Coneixement, la Innovació i el Disseny, en pocs anys, més de 3.000 llocs de treball són possibles. Perquè sempre hem defensat la independència des de l’Ajuntament i només nosaltres recollim l’esperit de les consultes del 25-A. Quan es tracta d’avançar cap l’alliberament de Catalunya sempre hi som. Junts ho podem fer.

Joan Torras i Compte


11 Comentaris

p

pere

igualada

19 de maig 2011.06:36h

Respondre

Sr. Torras he llegit atentament el seu article on explica els motius de perquè l’hauríem de votar. Ben trabat, comunicador, clar i sense embuts. Queda clar que Esquerra té projecte i equip i sap... Llegir més on hem d’anar.

i

igualadí

18 de maig 2011.20:10h

Respondre

Un bon projecte de futur per la nostra ciutat que l’Aymamí i companyia no es van dignar a tenir en compte; no m’extranya que estiguem a on som... Llegir més ara.
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B1d_jMruEIL0MGI2MjdlYjktN2M3Ni00NDA5LWIwOGItNTFlODk5NTI4ZDVh&hl=ca

F

Ferran J

Igualada

18 de maig 2011.19:59h

Respondre

He quedat aclaparat davant del tsunami de comentaris positius que ha despertat en Torras. Amb tots els respectes, a mi no em mereix gens de confiança. Xerra molt per no dir res. Em va fer gràcia... Llegir més quan va dir: si se’m permet la ’xuleria’ sóc empresari perquè em dóna la gana... Francament patètic. Si el fem alcalde, que Déu agafi Igualada confessada...

A

Alemany

Igualada

18 de maig 2011.19:42h

Respondre

Jo vaig votar a l’Entesa creient que era la millor opció per Igualada, però pactant constanment com ho ha fet amb el PP no tindran mai més el meu vot, jo no ajudaré als espanyolistes!
Erc crec... Llegir més que és l’unica aposta vàlida que queda a Igualada... Espero que no ens falleu...

M

Mes que fart dels PSC

Igualada ben endeutada

18 de maig 2011.19:17h

Respondre

El meu vot el tindras, Joan, pero espero no arrepentir-me veient que si cal pactar amb algu, NO HO FACIS MAI AMB EL PSC O ICV,,,abans prefereixo que pactis amb el diable que amb L’entesa

M

Maria V. D.

igualada

18 de maig 2011.17:25h

Respondre

Felicitats !

Deixeu-me felicitar també el Joan Torras.

Perque treballeu amb unitat, sense desacreditar altres opcions semblants, perque no sou populistes, perque teniu programa, perque em... Llegir més transmitiu bones sensacions... Per tot aixo i mes jo votare Erc-Reagrupament.

I, teniu semblances amb el barça! : equip, valors, esforç, projecte, joves promeses...

E

Endavant!

Igualada

18 de maig 2011.16:50h

Respondre

Veig la candidatura de ERC-Reagrupament com la més seriosa, honesta i amb un bon programa. Crec que Joan Torras és el candidat més sòlid. Els seus anys a l’ajuntament el fan coneixedor de la... Llegir més realitat igualadina i preparat per afrontar-s’hi. Un equip renovat i equilibrat. Crec que faran molt bona feina a l’ajuntament i que treballaran des de la posició que els toqui estar.
Teniu el meu vot!
Endavant !

G

Guillem

Igualada

18 de maig 2011.14:43h

Respondre

De tots els candidats és el més seriós, capacitat i amb un programa ben parit! Vaig votar a SI a les eleccions del parlament però me n’he qedat molt decebut... Junts fem més força!!

E

Esther

Igualada

18 de maig 2011.13:37h

Respondre

Per mi, Joan Torras és el millor candidat. Experiència i sang nova, il·lusió i propostes per a fer avançar la ciutat, les seves empreses i els seus ciutadans. Sincerament, crec que amb... Llegir més ERC-REAGRUPAMENT, Igualada podria tornar a reeixir. Espero que obtinguin uns bons resultats. El meu vot i els de casa són pel Joan Torras.

J

Jesús Guerrero

Igualada

18 de maig 2011.13:07h

Respondre

Realment, veient la panoràmica dels alcaldables, en Joan Torras és l’únic que em genera confiança i garantía de futur.

A més a més, el seu projecte és el que més s’ajusta a les... Llegir més necessitats d’Igualada i dels seus ciutadans, així com a les empreses ja existents i possibles noves empreses a Igualada.

A

Albert G.

Igualada

18 de maig 2011.10:38h

Respondre

Després del debat de l’Ateneu, després d’aquest article... vist tot plegat, Joan Torras s’erigeix com el candidat més sòlid!!

Nervis de l’Aymami, paraules grandiloquents i volent semblar... Llegir més al Mas del Marc Castells, el punxasso de la Montserrat Mateo d’ahir (nerviosa) i els populistes de Solidaritat i Plataforma... Potser en Calbó va demostrar professionalitat, malgrat que ja es comença a repetir amb els mateixos temes (xecs escolars, conseller huguet..)

Esperem que la maduresa que ha adquirit els darrers anys en Joan Torras sigui recompensada.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.