TORNAR

Article de Pere Calbó

Articles d'opinió: Aquesta setmana els candidats escriuen un article d'opinió a anoiadiari·cat

politica
Dimecres, 18 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest mandat municipal s’ha caracteritzat per l’atur. Les polítiques del Govern de l’Estat, les polítiques d’esquerres han portat atur, retallades socials i endeutament. I aquestes polítiques han afectat directament al benestar de les famílies d’Igualada. Alguns la paraula “feina” o “lloc de treball” l’han reduït a un eslògan electoral.

Aquest benestar es posarà més en perill amb les retallades indiscriminades que durà a terme el Govern de la Generalitat en l’àmbit de la salut, de l’educació, dels serveis socials i de la seguretat. Ningú fa això a casa: retallar en l’educació dels seus fills i en la salut de les seves persones grans. Ens preocupa molt la Convergència i Unió de després de les Eleccions Municipals.

Les polítiques de Convergència al Consell Comarcal tampoc han estat eficaces en la creació de llocs de treball. Hi ha qui promet, com a candidat a l’Alcaldia d’Igualada, allò que no ha fet com a President del Consell Comarcal o com a responsable de la promoció econòmica de la Comarca.

En aquest mandat, on estem vivint una situació molt difícil, el Partit Popular ha exercit una oposició constructiva. Ens hem arremangat. Ens hem compromès a tirar endavant la Ciutat i complir el nostre programa electoral. Altres s’ho han mirat des de la barrera i esperant només el desgast del Govern.

Només un exemple: gràcies al Partit Popular, entre els anys 2008 i 2011, s’hauran destinat més de 400.000 euros a totes les famílies d’Igualada per l’adquisició de llibres de text.

La prioritat de l’Ajuntament ha de ser la creació de llocs de treball a Igualada i fer front a la vessant social de la crisis econòmica. En definitiva, la millora de la qualitat de vida dels igualadins. Volem sortir de la crisis econòmica, sense deixar a ningú enrere.

Només un exemple: gràcies al Partit Popular, entre els anys 2008 i 2011, s’hauran destinat més de 400.000 euros a totes les famílies d’Igualada per l’adquisició de llibres de text.

El Partit Popular té vocació de govern. Volem decidir el proper Alcalde, el proper Govern, però sobretot les polítiques que, des de l’Ajuntament, s’impulsaran els propers quatre anys. Tenim experiència i la credibilitat de la nostra actuació a l’Ajuntament.

Per això, el lema de la nostra campanya és “Centrats en tu” perquè volem parlar-te d’allò que et preocupa. Volem centrar-nos exclusivament en oferir-te solucions als teus problemes.

Pere Calbó i Roca


2 Comentaris

A

Andreu Cases

set camins

19 de maig 2011.23:13h

Respondre

Retira la teva càrrec de confiança i et votarem

M

Morón Manzano, Josefa

IGUALADA

18 de maig 2011.09:13h

Respondre

Si senyor! 400.000 € a TOTES LES FAMILIES QUE D’IGUALADA, Vaja regalazo de la Sra. Mateu a la DRETA!!!!!!!!!!
Al Sr. Aymamí aquesta ajuda li ha relliscat, entretingut en POUMs i altres temes... Llegir més GENS SOCIALS.
Sr. Calbó, vostè ha governat l’alcaldia d’Igualada en els darrers anys. D’estratègia i de negociació en sap i molt!
Bona sort als comicis!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.