TORNAR

Joan Herrera dóna suport a Montserrat Mateu davant la voluntat de 'plantar cara a les retallades'

Montserrat Mateu considera que la mancomunió del sòl industrial de la Conca d’Òdena representa una gran oportunitat de creixement econòmic

politica
Dimarts, 17 maig 2011. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Mentre que Montserrat Mateu ha subratllat la voluntat d’estar al govern el proper 23 de maig ‘per plantar cara a les reatllades i prioritzar polítiques encarades a la cohesió social i el repartiment just de la riquesa’, Joan Herrera, secretari general d'ICV-EUiA ha donat suport a la candidata igualadina afegint que el creixement del partit 'és important arreu per garantir les majories d'esquerres i les polítiques compromeses'.

Els primers números de la llista també han fet presència a l'acte

Joan Herrera ha acompanyat Montserrat Mateu en l'acte de campanya

El secretari general d’ICV-EUiA, Joan Herrera, ha visitat aquest dimarts la ciutat d'Igualada per acompanyar a la candidata Montserrat Mateu en la seva activitat de campanya. Herrera ha fet referència a la importància que pot tenir Mateu en les retallades: 'Montserrat Mateu és la força que pot dir no a les retallades, és la vertadera opció d’esquerres que pot plantar cara'.

Dins del Parc del Garcia Fosses, l'espai escollit per Mateu per realitzar l'acte de campanya, la candidata ha aprofitat per recordar que durant el seu mandat com a regidora d’educació s’havia aconseguit que un 60% de l’escola fos concertada i un 40% pública. En quant a polítiques socials, l’alcadable ha declarat que 'Igualada necessita polítiques de cohesió' i ha afegit que 'nosaltres plantarem cara a totes les retallades per evitar una societat fragmentada'.

La candidata d’ICV-EUiA per Igualada també ha explicat que 'de la mateixa manera que s’han fet bones polítiques públiques mancomunades, s’haurien de fer també amb el sòl industrial'. Segons Mateu, compartir aquests recursos amb les poblacions veïnes és una gran oportunitat de creixement per a tots.

Després de la roda de premsa, el secretari general i la candidata per a l'alcaldia de la ciutat, junt amb altres membres de la candidatura, han passejat pels carrers d’Igualada per fer públiques les propostes de la coalició als ciutadans i ciutadanes.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.