TORNAR

El PSC es compromet a construir dos centres cívics i un tercer Residencial Viu B

Jordi Aymamí va presentar les propostes dels àmbits de gent gran, salut, centres cívics i serveis socials

politica
Dimarts, 17 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Davant del residencial Viu B1, Jordi Aymamí va fer públiques aquest dilluns les propostes que fan referència a la gent gran, salut, centres cívics i serveis socials. A grans trets, els socialistes es comprometen a construir un tercer residencial i equipaments cívics a La Cotonera i La Teneria, així com a consolidar els serveis posats en marxa durant el mandat: l'Hospital i el nou CAP de Les Comes.

Jordi Aymamí va encapçalar la presentació de les propostes del PSC

En referència a la gent gran, l'actual alcalde de la ciutat vol impulsar un nou Residencial Viu B, amb més pisos amb serveis per la gent gran si hi ha la demanda per a fer-ho. Així, el PSC proposa la construcció del tercer residencial d'Igualada, després dels 66 pisos del Viu B1 i dels 71 del Viu B2.

Jordi Aymamí es compromet a consolidar els dispositius per garantir un accés a la sanitat pública de qualitat, i desenvolupar l'aplicació de la llei de salut pública. Així mateix, es seguirà prestant els serveis d'informació i assessorament sobre temes com la sexualitat i la prevenció a les drogodependències, en el marc de l'Oficina Tècnica de Prevenció de Drogodependències.

El número 1 del PSC a Igualada va referir-se a l'aposta que ha fet el govern fins el moment en relació amb el centres cívics, com el de Fàtima i l'Espai Cívic Centre. Aymamí va fer pública la proposta d'ubicar un centre cívic a La Cotonera i un a l'actual Escola Universitària, quan aquesta es traslladi al Campus del Pla de la Massa.

Pel que fa als serveis socials, a través del Pla d'Inclusió, els socialistes asseguren que mantindran l'atenció a les persones amb risc d'exclusió social.


4 Comentaris

M

Mjose

Igualada

17 de maig 2011.20:57h

Respondre

Doncs jo votare al senyor Aymamí, a mi m’agrada com ho estant fent i no vui canviar

I

Imma Senserrich

Igualada

17 de maig 2011.11:59h

Respondre

Voldria saber quan esta previst començar el Centre Cívic del Barri Set Camins que va ser aprovat durant aquesta legislatura però que s’ha paralitzat GRÀCIES a la crisis.
Ara veig que volen... Llegir més construir-ne 2 però ningú recorda el que està paralitzat.
En fi, com sempre m’han ensenyat el dia de les eleccions és quan la gent pot dir la seva però si ha d’anar.

m

marius

igualada

17 de maig 2011.11:28h

Respondre

El Sr. Aymamí, segueix vivint al segle passat. Va prometent noves construccions i més equipaments, i, naturalment, més deutes per a tots els igualadins. Em penso que te, més clar que ningú, que... Llegir més no tornarà a governar.

J

Josep M. Torras Payerol

igualada

17 de maig 2011.07:56h

Respondre

He rescatat aquest post del meu blog que es prou eloqüent.
Viure “B” per rics, viure “b” per... Llegir més pobres:
http://aqualata.wordpress.com/2010/09/28/viure-%E2%80%9Cb%E2%80%9D-per-rics-viure-%E2%80%9Cb%E2%80%9D-per-pobres/

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.