TORNAR

ERC-RCAT enfila la recta final de campanya apostant per recuperar la il·lusió de ‘ser d’Igualada’

Joan Torras carrega contra la ‘vocació empresarial’ de l’Entesa

politica
Dimarts, 17 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Joan Torras va posar punt i final aquest dilluns a les cinc rodes de premsa que els republicans han fet per donar a conèixer els punts del seu programa de manera sectorial. Torras es va posicionar com la única alternativa de canvi a Igualada i va afirmar que el fil conductor de la seva campanya és la lluita per recuperar la ‘il•lusió de ser d’Igualada’, un sentiment que segons l’alcaldable republicà s’ha anat perdent.

Joan Torras

Tant el PSC com ICV porten 12 anys al govern amb la fórmula d’Entesa, el PP ha estat ajudant des de l’oposició a aquest govern i el número 2 de CiU és l’històric Josep Miserachs. Aquest és l’argument de Joan Torras per postular-se com a la única opció que garanteix el canvi de debò a la ciutat d’Igualada.

ERC-RCAT ha carregat contra la voluntat de l’Entesa de convertir-se en empresaris tot creant empreses municipals: ‘La tasca d’un polític no és gestionar empreses, per això hi ha els empresaris, nosaltres hem de deixar les condicions propícies perquè siguin les empreses que vinguin’. També ha proposat accions concretes per afavorir la contractació d’anoiencs rebutjant l’arribada de multinacionals, que, segons el republicà ‘aporten llocs de treball de baixa qualitat’.

Finalment, Torras creu que la Independència és cosa de tots els partits menys PP i PxC, segons el líder d’ERC-RCAT, tant el seu partit com PSC, SI, ICV i CiU , d’aquesta manera, Torras respon a Ignasi Vich, que en la seva darrera intervenció davant la premsa va recriminar a Esquerra Republicana de Catalunya no estar compromesa amb la Independència.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.